donderdag 21 april 2016

Het gras is groener...


Het gras is groener bij de buren, laten onze buren nu geen gras hebben, dus dat gaat niet op :)) Dit groene veld was mijn uitzicht vanmiddag. Ik ben geen voetbalfan hoor, nooit geweest. Ik was in de Energy Valley 'skybox' voor een presentatie over een presentatiebeheer systeem voor mijn werk. 

Het was goed verzorgd, met een uitgebreide lunch. Relevante informatie voor mijn werk (niet onbelangrijk) en veel ideeën uitgewisseld met andere gebruikers van het systeem. De 'borrel' heb ik even overgeslagen, want mijn hoofd liep over van de mogelijkheden. 

Thuisgekomen brouwde ik twee cappuccino's en een koffie verkeerd voor dochter. Beetje raar tijdstip voor de koffie, maar het was nog zo lekker buiten in het zonnetje. Ik maakte een zeer slecht gelukte 'mexicaanse rijstschotel'. Van dochter kreeg ik 'het advies' om niets nieuws meer te proberen, omdat het volgens haar nooit lukte.

M. was heeeel druk geweest met het terugplaatsen van de Trespa platen rondom de dakgoot. Helaas is de houtconstructie rondom de dakgaat iets groter dan de bestaande. Dus niet alles sluit aan. Hopelijk vinden we een leverancier die ons dezelfde kleur platen kan leveren, dan kunnen we (lees M.) het weer passend maken.

Hij wordt trouwens steeds handiger. Alle lichtjes werken namelijk weer. Hij heeft zelf de stroomdraden onderling gekoppeld en alles opnieuw bevestigd. Nog even en hij gaat klussen leuk vinden. #echtniet

Nou, voor mijn gevoel heb ik al weekend. Maar ik ga morgen nog naar mijn werk. Hopelijk vergeet ik dat niet ^-^ Zal zo direct mijn wekker zetten. Er wordt flutweer voorspeld voor dit weekend. Erg jammer, want ik moet aan het schilderen met de kozijnen buiten. Gelukkig heeft M. de zoldertrap volledig geschuurd, dus kan ik mij daar ook nog op uitleven. Het leven van een 'kluswijf' gaat niet over rozen.

Wie heeft er leukere plannen voor dit weekend?

3 opmerkingen:

 1. Ik hoef volgens mij eindelijk (tenzij er vandaag nog een hoop binnenkomt) dit weekend niet verplicht te werken, en ik heb een feestje. Maar het meest kijk ik dus uit naar gewoon lekker relaxen ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hier ook een feestje, en boodschappen/tuin rommelen op zaterdag. En de financiën bijwerken :)
  Salarisverhoging komt eraan en ook nog wat nieuws mbt de hypotheek (maandag een blog) Even de jaarbalans updaten dus.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ah, klussen is zooooo leuk..... :-\
  Vanavond naar cabaret en morgen misschien naar de open dag van Natuurvlees.nl. Zondag niet hardlopen....dus geen roerei voor mij...En verder... bedenken wat ik woensdag de 27e eens zal gaan doen...
  Groet, Conny (papillon60.blogspot.nl)

  BeantwoordenVerwijderen