donderdag 14 april 2016

Een karikatuur van mezelf

M. is dol op tekenen. Vroeger tekende hij hele stripboeken. Naarmate hij ouder werd nam het tekenen af. Nu wil hij leren karikatuur tekenen. Zijn voornemen is om 1 tekening per dag te maken. Ik kreeg de primeur.

(Dit is hoe ik er in 2012 na mijn gewonnen make over uitzag. Zo stijlvol en opgemaakt ben ik in het dagelijks leven niet hoor :)) 

Sinds vanmiddag heb ik weer een heeeeleboel krullen in mijn haar. Ik ben naar de kapper geweest. Geen permanentje, maar gewoon mijn natuurlijke krul. Ik moest even wennen aan mijn eigen spiegelbeeld. Gelukkig heb ik al verkering haha. (Morgen 16 jaar <3).

Mocht je (kosteloos) een karikatuur tekening van jezelf willen hebben, stuur mij dan een mailtje (hetrijkewijf @ gmail . com) Dan breng ik je in contact met M. 

4 opmerkingen:

  1. Die karikatuur is zeer goed gelukt seg. Ik zou wel zo een tekening willen, maar heb totaal geen goede foto :-). En ik heb drie totaal verschillende brillen die regelmatig wisselen. Momenteel heb ik de houten bril op.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk! Ik heb al een karikatuur tekening van een man die er zijn beroep van gemaakt heeft (te huur tijdens feestjes) kan een leuke bijbaan zijn voor je man!

    BeantwoordenVerwijderen