woensdag 30 maart 2016

Van wekelijkse naar maandelijkse betaling


Van wekelijkse betaling is M. over gegaan naar maandelijkse betaling. Nou ja, betaald worden is een betere omschrijving. Uiteraard was dat even wennen de afgelopen vier weken. Maar we hebben het 'prima' gedaan hoor. Vandaag boekte ik zelfs nog een extra aflossing over. Niet naar de hypotheek, wel naar de duurzaamheidslening

Bij het overzicht zag ik net dat we begin deze maand ook nog geld hebben overgeboekt.... Oh korte termijn geheugen zeg. Wel stoer, weer 750 euro minder. We merken dat uiteraard aan de te betalen maandbedragen. Jihaa, die worden lager en lager.

Voor degenen die zich al een poosje afvragen waarvoor de (irritant, ja, ik weet het) knipperende advertentie rechts bovenaan staat, nog heel even geduld. Binnenkort blog ik over mijn bevindingen. Want als 'rijk wijf' wil ik natuurlijk graag dingen testen. 

Nu eerst nog 'even' ontspannen op de bank. We hebben op N.etflix 'the Nanny' herontdekt en kijken graag met ons drie. Lekker lachen om Niles en CC Babcock. I loooooove de kleding van nanny Fine. Helaas ben ik niet gezegend met zulke strakke bovenbenen. Anders droeg ik zeker de gave korte broekjes, rokjes en jurkjes haha.

6 opmerkingen:

 1. Wat goed zeg, al zoveel afgelost deze maand! Waarom hebben jullie gekozen voor maandelijkse uitbetaling?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het was geen vrijwillige keuze @bespaarbalans. Helaas heeft M. momenteel geen baan. Het UWV doet aan maandelijkse betalingen :))

   Verwijderen
  2. Ah, zo! Dat kwartje was overduidelijk nog niet bij mij gevallen... :-(

   Verwijderen
 2. Hopelijk heeft je man snel weer werk.
  Wij hebben ook n.e.t.f.lix en ik was de afgelopen weken verslaafd aan 'Call the midwife'. Mooie verhalen, mooi gefilmd en de kleding van The new Look vind ik zo leuk :-)
  Gisteren bleek ineens dat ik de laatste aflevering had gekeken. Ik zit met smart te wachten op de overige afleveringen van Downton Abby. Ook zo leuk qua kleding.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Lekker zo'n extra aflossing! Hier ook weer een extra aflossing kunnen doen, op naar de 0!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. O. Fijn dat het aflossen zo goed lukt. Ik blijf maar zeuren aan mijn bank om de papieren in orde te maken voor een extra aflossing. Dat is een heel gedoe hier. Ik kan niet zomaar storten op een rekening. Eerst moet ik de bank het melden, dan op afspraak komen, dan papieren tekenen en dan pas kan het. Maar onze bank schuift dat zolang mogelijk voor zich uit.

  The Nanny. Yes. Daar keek ik vroeger ook supergraag naar.

  BeantwoordenVerwijderen