zaterdag 5 maart 2016

Van feestjes aan elkaar 'hangen'

Do the Wallstreet shuffle was het nummer waar 10cc gisteren het concert mee opende. Bijzondere band, zeer muzikaal, een aantal meezingers en verder gewoon gezellig. Ontvangst was trouwens super, hapje, drankje, gereserveerde plaatsen in de zaal, echt luxe hoor.

Vanmorgen sliepen M. en ik niet echt lang uit. We hadden wel een 'luie ochtend'. Agenda's tot aan de zomervakantie doorgenomen met ons twee. 

En vanmiddag/vanavond hadden we een verjaardagsfeestje van een vriendin. Heel gezellig. Iedereen ging op tijd naar huis, voor Wie is de Mol. Nou, had ik toch gelijk met mijn verdenking in mijn blogje van 18 januari. Klaas als mol. Goed gespeeld. Wie van jullie had hem ook als mol?

Morgen hebben we ook nog een feest, dus het is alsof we van feestjes aan elkaar hangen :)) Ach beter van feestjes dan van ellende.

Dinsdag heb ik een afspraak bij de kapper. 's Ochtends. Ik neem een dagje verlof heb ik bedacht. Ik wil nog graag naar de tentoonstelling van David Bowie. Niet omdat ik nou zo'n fan was. Wel omdat het zo dicht bij is en omdat ik nog steeds een museumjaarkaart heb, welke ik trouwens nog niet gebruikt heb dit jaar... Dus dat wordt tijd, want anders is het jammer van het geld. David Bowie fans onder de lezers hier? En ben je dan al bij het Groninger Museum geweest voor de expositie?

4 opmerkingen:

 1. Ik zou de widm spoiler er even uithalen..

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. @Kelly voor de mensen die de finale nog niet gezien hebben bedoel je? Nou, ik denk dat de echte WIDM fans gisteren al gekeken hebben. En degene die het nog niet had gezien en het hier las, sorry.

   Verwijderen
 2. Ik had mijn pijlen op Tim gericht! Helaas ;-). Fijn weekend zo, veel plezier dinsdag. Naar de kapper is altijd een uitje!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, Tim had het ook kunnen zijn, die had wel veel verdachte Mol acties. Ik heb je blog erbij gezet hoor in de leeslijst. Kapper vind ik inderdaad altijd fijn. Alleen maar knippen deze keer. Volgende keer ook weer laten kleuren denk ik.

   Verwijderen