dinsdag 1 maart 2016

Laatste werkdag, een cadeau, een deur en een gebreid vest

Dat ik een zwak (zacht uitgedrukt) heb voor agenda's, aantekenboekjes, pennen en meer schrijfwaren is hier in huis in de afgelopen 15 jaren wel bekend.
Met ieder ons eigen zakgeld hoef ik mij gelukkig niet te 'verantwoorden' over de zoveelste aankoop op dat gebied.

Vandaag arriveerde voor M. een cadeau. Een Filofax hoes voor zijn iPad (hoe decadent klinkt dat). Afgelopen weekend was er een kortingsactie op de engelse Filofax website. Ik had mijn digitale winkelwagen al flink volgeladen. Uiteindelijk wist ik mijzelf te beheersen en kocht ik alleen de hoes. (Nou applaus).


Foto's gemaakt door M.

Reden voor het cadeautje was tweeledig. Voor de kerst had ik mooie ringen gekregen maar niets voor M. gekocht. Aangezien het bijna weer kerst is :)
Daarnaast was het gisteren M.'s laatste werkdag. Met de map heeft hij een soort van 'mobiel kantoor' voor hopelijk binnenkort weer mooie projecten.

In het kader van 'projecten' maakte ik de afgelopen periode weer eens iets voor mijzelf. Van sokkenwol breide ik een vest. Prachtige kleuren. Niet het meest charmante model voor mijn figuur. Ik heb een tweede versie in ander garen op de pen staan, maar ik denk dat ik dat maar weer uit ga halen.


Dan als laatste, een foto van onze slaapkamerdeur. Deze deur was zoooooo lelijk. Dat kregen we niet meer mooi. Dus bedacht ik een alternatief en beplakte de panelen met ons leuke behang. Vanmorgen scheen de zon in de gang en dat weerkaatste op de deur.


3 opmerkingen: