dinsdag 15 maart 2016

I hate my job en een pizza automaat in de #digitalewerkplaats

Vandaag waren M. en ik te gast bij de Digitale Werkplaats in de voormalige Suikerfabriek in Groningen. Georganiseerd door Google, Qredits en de gemeenten Assen en Groningen.Er waren verschillende mogelijkheden voor workshops. Wij kozen voor:
 • Meten is weten
 • Hoe vergroot u de online zichtbaarheid van uw onderneming?
 • Hoe vergroot u uw naamsbekendheid?Erg interessant allemaal. Ik heb qua blog nog genoeg te doen. Wist je dat 'how to google something' zo'n 5000x per dag wordt ingetypt? En I hate my job maar liefst 40.500x werd 'opgezocht'. Wat extra bijzonder is, want dat is niet eens een vraag.

Er werd verteld over een pizza automaat welke (door een jonge onderneme, 19 jaar) geplaatst is bij de Euroborg in Groningen. Bijzonder idee, je moet er maar opkomen. Qcredits heeft hem onlangs extra krediet verleend, voor de uitbreiding van zijn pizza verkoop automaten. Want het is een groot succes. 

Het ging wel allemaal in een rap tempo. Gelukkig krijgen we de 'handouts' nog en de toegang tot de Google Academy. Dan kan ik alles rustig nalezen en gaan toepassen.

Aan het einde van de middag ging ik nog even naar de kapper. Geen coupe windhoos meer zoals op de foto. Weer een strak kapsel. Ik lijk ook direct weer een stuk slanker haha.

3 opmerkingen:

 1. Zijn dat jouw eigen aantekeningen?!? Mensen-lief... Zo krijg ik dat niet één twee drie gedaan hoor! ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, ja, ik dacht vroeger dat het normaal was om dat zo te kunnen doen, aantekeningen maken.

   Verwijderen
 2. Klinkt als een leuke bijeenkomst! Ik zag er op FB ook iets van voorbij komen. En wat geweldig, dat jij je aantekeningen zo maakt. Dat ziet er ook ontzettend motiverend uit!

  BeantwoordenVerwijderen