Doorgaan naar hoofdcontent

Genoeg is Genoeg

Het is weeeeeeeeekend. Kijk eens wat er voor 'lekker leesvoer' op de eetkamertafel ligt. Vier Genoeg tijdschriften. Het was al een poos geleden dat ik de bladen zelf kocht. Ik werd gevraagd door de marketing afdeling van Genoeg, of ze een banner op mijn blog mochten plaatsen. Dit in ruil voor een plekje van mijn blog op hun website. Uiteraard vond ik dit een goed plan. In december kreeg ik bij de natuurvoedingswinkel de winter 2015 uitgave als kerstcadeau.
Zo leuk. Ik dacht, er zijn vast meer mensen die dit graag willen lezen. Daarom vroeg ik heel brutaal bij Genoeg of ik dan wat tijdschriften weg mocht geven op mijn blog. Dat mocht. Ik kreeg vier bladen thuisgestuurd. Met interessante verhalen. Zelfmaak ideeën, recepten, interviews en veel meer.


Een ligstoel van pallets, ik ga vragen of M. er drie wil maken :)


Rechts bovenaan mijn blog vind je een aanklikbare foto. Wanneer je daar op klikt, ga je naar de Webwinkel van Genoeg Met de code RIJKWIJF krijg je 3 nummers voor de prijs van 2. Als extraatje krijgen de eerste 25 bestellers ook nog het grote opruimnummer gratis. 



Update 5 maart 2016: De weggeefactie van de vier nummers op de foto is verlopen. Wel is de actie met het grote opruimnummer gratis verlengd :))
Dan nog weggeefactie  van de vier tijdschrifen op de eerste foto. Het liefst hou ik ze allevier zelf trouwens haha. Ik heb ze ook gelezen (heel voorzichtig uiteraard). Laat mij weten welke uitgave je graag wilt ontvangen, (Lente, Zomer, Herfst of Winter). Dat mag via een reactie onderaan het bericht, of via hetrijkewijf@gmail.com Hou er rekening mee, dat ik heb afgesproken met de marketingafdeling van Genoeg dat ik de emailadressen doorgeef aan ze. Dus wil je dat niet, dan gewoonweg niet meedoen. Adres voor verzending hoef je alleen aan mij door te geven. Ik regel en bekostig zelf de verzending namelijk. Meedoen kan tot en met vrijdag 19 februari 2016, 23.59 uur.

Nou, einde promo op zaterdag hoor :)) Wij wachten even op de postbode met een pakket en gaan dan de nieuwe plaatselijke bibliotheek bewonderen. Wat ga jij doen?

Reacties

  1. oh, het maakt mij niet uit welke ik zou winnen . Heel eerlijk ik heb nog nooit het blad Genoeg gelezen er alleen genoeg over gelezen op diverse blogs. En ondanks dat ik uit ga van het principe genoeg is genoeg , zou ik graag in aanmerking komen van een van jou "genoeg"

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Als ik het zo zie, dan kan ik die lente-editie met opruimtips geloof ik wel gebruiken ;-) Leuk trouwens, die acties! Ik heb ze ook steeds op de planning staan, maar dan komt het er weer niet van :(

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een leuke weggeefactie, ik ben in het verleden ooit eens lid geweest van "Genoeg". Het lijkt mij leuk om weer eens een blad te lezen en zou mee willen doen aan jou actie, het maakt mij niet uit welke editie.

    Marielle

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik ga met Miss Anne naar vrienden. We gaan daar wandelen met de hondjes en frietjes eten. Met een Bamsa, jee!! Die hebben ze bij mijn Chinese friettent niet, daarom heb ik (stiekem ;)) bij hen afgesproken. :) Ik maak graag kans op een Genoeg, de onderste 2 lijken me tof! Fijn weekend, geniet ervan!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik hoef ze niet te winnen, heb al heel lang een abonnement. Leuk blad!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. ik ook :-) vanaf het eerste Vrekkenkrant nummer zelfs. Zo leuk om alles weer eens door te bladeren, te lezen, te doen of te lachend te negeren :-).
      Groet,
      Erna

      Verwijderen
  6. Leuheuk!! Ik wil ik wil ik wil! Welke maakt natuurlijk niet uit.. Ik zal een gegeven paard nooit in de bek kijken. Bedankt voor je leuke blog, ik ben fan! Groetjes Laura

    BeantwoordenVerwijderen
  7. de zomer editie lijkt me leuk zeg!
    super gaaf
    mvg Tineke

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Af en toe koop ik wel eens een los nummer van Genoeg en ik haal er altijd weer leuke tips uit. Het lentenummer 2015 heb ik vorig jaar zelf gekocht, en als ik nu in aanmerking zou komen voor het zomernummer zou ik daar heel blij mee zijn.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Ik wil ook erg graag mee doen. Misschien vind ik het blad wel zo leuk dat ik een abonnee neem. Maakt me niets uit welke hoor!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. ja heel graag loot ik mee voor het lente nummer,groetjes manon

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Leuk idee. Ik doe graag mee. Fijne dag, groetjes, Thea

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Het winternummer heb ik vorige week gekocht, dus ik zou graag 1 van de andere nummers winnen.

    BeantwoordenVerwijderen
  13. `kDoe graag mee , heb geen voorkeur, leuke actie!
    Klavier

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Ik zou graag meeloten voor het herfstnummer, leuke actie!!
    Marjon

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Wat leuk zeg, en ik loot graag mee! Ik had tot een paar maanden geleden nog nooit van het blad gehoord maar via via hoorde ik dat het zo'n leuk blad was. Ik heb toen zelf de winter editie gekocht en inderdaad erg leuk! Ik loot dus graag mee voor de andere edities.

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Ik doe ook graag mee! Het maakt me niet uit welke! Groetjes finz

    BeantwoordenVerwijderen
  17. mij kun je blij maken met het zomer blad !!!!!!!!!!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Ik doe graag mee en zou heel blij zijn met het zomerblad.

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Ik zou wel graag de zomereditie willen hebben. Fijn cadeau.

    BeantwoordenVerwijderen
  20. In de lente ben ik jarig, dus het lente nummer zou een heeeeeeel mooi cadeau zijn voor dan 🙃

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Lekker Margot, jarig zijn in de lente. De weggeef actie liep tot 19 februari. Helaas zijn alle bladen al vergeven. Wellicht is een mini abonnement een idee voor een verjaarskado?

      Verwijderen
  21. Ik doe graag mee voor het herfstnummer! Mijn favoriete seizoen. Leuke actie!🍂🌰

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Herfst, met de kleurenpracht van de natuur, ik kan mij voorstellen dat dat jouw favoriete seizoen is Esther. Helaas is de weggeef actie al beëindigd. Ben je lid van de bibliotheek, daar liggen ze ook vaak bij de tijdschriften. Anders wellicht een mini abonnement voor 12,50 euro voor 3 nummers?

      Verwijderen
  22. Ik heb net je actiecode ingevuld. En krijg ook nog het gratis opruimnummer!
    Dank je!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Graag gedaan Nathalie, ik heb gisteren ook de bladen ontvangen :) Heb via mijn eigen link een abonnement genomen haha.

      Verwijderen
  23. Tevreden met wat ik krijg, dus als ik win sowieso voel ik me dan een rijk wijf!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Goed motto Tine, tevreden met wat je krijgt. Helaas valt qua Genoeg bladen niets meer te vergeven. De actie liep tot en met 19 februari. Sorry.

      Verwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Woonboerderij van mijn ouders te koop in Kolham

Huis te koop in Kolham Sinds vandaag opnieuw op Funda.  Met betere foto’s :) en een verlaagde prijs. De boerderij van mijn ouders in Kolham. Ruim 340 m2 woonoppervlakte. Plus een heerlijke tuin. En ja, ik heb hier in geen tijden iets gepost.  Het is/was een bewogen jaar. Hopelijk is er binnenkort een nieuwe eigenaar voor het huis van mijn ouders. Iemand die het zijn/haar eigen vorm gaat geven. Link naar Funda voor het huis te koop in Kolham  Update: Het huis is verkocht :) De akte is in januari 2024 gepasseerd.

Nieuwe 7 dagen weekend website en ik blog weer

www.7dagenweekend.nl  Nou het duurde even twee jaren :) In november 2021 stopte ik met full-time werken. Veel plannen had ik. Heerlijk wakker worden zonder wekker. Mij richten op het huis. De moestuin, mijn cursussen, creativiteit, opleidingen en nog andere dingen. Er gebeurden veel ongeplande, onverwachte en onprettige dingen.  Gelukkig ook veel mooie dingen hoor.  Uiteraard wel heel dankbaar voor alle tijd die ik door kon brengen met de mensen die er nu helaas niet meer zijn. Ook voor de tijd die ik door kon brengen met de mensen die er nog wel zijn :) Waar mijn hulp welkom was.  En nu voel ik weer ruimte. Plus behoefte om te bloggen.  Vandaag legde ik de laatste hand (ja voor nu :)) aan de nieuwe website van Martijn en mij. www.7dagenweekend.nl Oh ja en natuurlijk hebben we ook iets leuks bedacht als bedankje voor het inschrijven op onze nieuwe mailinglijst. Zes fundamentele vragen uit het boek Goed omgaan met geld van Pierre Pradervand. Je krijgt het PDF bestand door je gegevens hi

Als alles kan, wat kies je dan?

Het is al bijna weer lente Tsjonge, de eerste weken van het nieuwe jaar zijn voorbij gevlogen. Heb je: je woord van het jaar je vision board je mindmap je wensen en doelen etc. etc. allemaal al in kaart gebracht :)  Ik ga mijn 'vision board' tekenen. Mijn woord van het jaar is: AVONTUUR Cursus- en challenge verknettering Het einde van 2023 en het begin van 2024 merkte ik dat ik in mijn eigen 'valkuil' stapte.  Want ik meldde mij voor de ene na de andere cursus en challenge aan. In plaats van ontspannen te kiezen voor hetgeen ik echt zin had om te doen. Vorige week luisterde en keek ik op 1,5 keer de snelheid '6 van 12 Masterclasses' die ruim 2 uren duurden. Hai... Ik raakte op een gegeven moment zo geïrriteerd van mijn eigen gedrag. Want, ja, hele interessante informatie. Maar nee, niet mijn stijl van 'les geven en zakendoen'. Maar 'iedereen' die de stappen had gevolgd was 'zo succesvol'. Alleen als je 1 ding zou kiezen en het hele plan z