maandag 29 februari 2016

Bonusdag en een bonusboek

How to be single? is de film die M. en ik gisteren in de bioscoop zagen. Via zijn werk had M. een 'voucher' voor een gratis bioscoopkaartje. We kochten er één bij (wel zo gezellig haha). Sponsorden de bios door een flesje water en een zakje M&M's te kopen (welke al op waren voor de film begon trouwens) en genoten. 

Dochter is een week lang uit logeren. Opgehaald (hoe luxe is dat) door mijn zusje, zwager, neefje en nichtje. Woensdag gaat ze naar een concert van Halsey in Duitsland. Zondag zien we haar pas weer. Bonusdochter, zo noemt mijn zusje haar. Dochter mist ons nooit. Ik mis haar altijd wel. Zo gaat dat met kind(eren) en ouders denk ik. 

Over bonus gesproken, deze schrikkeldag is ook een soort van bonusdag. Ik hoorde op het nieuws, dat een of ander onderzoeksbureau heeft uitgezocht wat deze dag extra kost. Gemiddeld 13 euro per gezin. Bijzonder, hoe ze dat nou weten. 

In het kader van leuke dingen op extra dagen, kennen jullie het boek Zinneling van Clemens van Brunschot? Het is via deze link gratis te 'downloaden'. Ik heb meerdere boeken van Clemens mogen proeflezen. Spannende, niet standaard boeken. Mocht het genre je aanspreken, dan vast veel leesplezier.

M. heeft vandaag zijn laatste werkdag. Computer en mobiele telefoon heeft hij vorige week al ingeleverd. Vandaag is het afscheid nemen, samen met de collega's nog lunchen, pasje inleveren en dan is het klaar. Voor hem en vele anderen. Hij is er 'geestelijk' op voorbereid gelukkig. Zoals altijd hebben we vertrouwen in wat de toekomst gaat brengen.

3 opmerkingen:

 1. Lezen is en blijft op vele fronten een genot om te doen. Ik ga je voorstel zeker even bekijken!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Niet met ons kind. Ze ging eind vorig jaar drie dagen bij mijn schoonzus en zwager logeren. Na het ontbijt op de ochtend van de laatste dag belde ze dat ze opgehaald wilde worden, terwijl de afspraak was dat man haar na het werk zou ophalen. Ze miste ons. Ze is bijna 11 jaar, misschien verandert het nog.
  Nic

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Thanks for your personal marvelous posting! I really enjoyed
  reading it, you are a great author.I will remember to bookmark your blog and definitely will come back in the foreseeable future.

  I want to encourage you continue your great writing, have a nice
  afternoon!

  BeantwoordenVerwijderen