zaterdag 16 januari 2016

Waar handel groeit, welvaart bloeit


Voor degenen die een boekblogje verwachten....
Gisteren liep even anders. Het goede nieuws was dat we met twee telefoontjes 108 euro wisten te besparen/verdienen.

Dochter haar mobiele abonnement kon verlengd worden. In plaats van dat direct via de website te regelen, belde M. met de klantenservice om 'op te zeggen'. Zogenaamd dan, want we wilden graag weten wat het aanbod dan zou zijn. Nou, dat was het verlengingsaanbod, min 2 euro per maand. 48 euro besparing :))

Het tweede telefoontje pleegde ik. Om mijn NS abonnementen op te zeggen. 
Ik zag op de website dat dat al eerder mogelijk was dan in augustus. Waarom ik dan op wilde zeggen, was de vraag. (Voor de lezers die ook nieuwsgierig zijn, zie mijn klaagblog van eergisteren :))

Nu was het ineens wel mogelijk om couponcodes voor de eerste klas te krijgen. Die nam ik dankbaar aan voor het weekend. Dat scheelde toch 60 euro t.o.v. zelf de klassewissel betalen. 

Vandaag brachten M. en ik een dagje door in Den Bosch. Waar ik één van de mooie glas in lood ramen fotografeerde. Met de toepasselijke tekst, waar handel groeit, welvaart bloeit.

We hebben dus de sneeuw gemist. Hier was het zonnig weer. Wat een verschil zeg. De boekenblog houden jullie tegoed. Het is eerst weer tijd voor Wie is de Mol? Wie kijkt het ook? Heb je al een mol op het oog? Ik voor het eerst dit jaar niet. Klaas vind ik wel heel verdacht....

Geen opmerkingen:

Een reactie posten