zondag 31 januari 2016

Foto uit de oude doos, studie klaar en klussen maar

De oude flat - twee hoog achter
Dinsdag is het al weer twee jaar geleden dat we de sleutel van onze huidige woning kregen. Het paleis (nog steeds in wording :)) Wat waren de verwachtingen hoog. Over het klussen, hoe snel het zou gaan. In het begin ging het ook in sneltreinvaart. Lekker in de tuin zitten, mini moestuinieren, veel buiten zijn, genieten. Nou... volgers van dit blog weten dat het allemaal een beetje anders liep. Mag de pret niet drukken.

Dit weekend was er weinig pret. Lekkage aan de binnenkant van ons grote raam in de woonkamer. Plassen in de vensterbank. Vensterbank ontzet door alle vocht. We waren dit weekend thuis en hebben we ergere schade kunnen voorkomen. Ik heb het bedrijf wat de kozijnen/ramen geplaatst heeft direct gebeld. Hopelijk kunnen ze morgen komen. Gelukkig kan ik vanuit huis werken morgenvroeg. Ik had toevallig al mijn mappen meegenomen met belangrijke gegevens.

Afgelopen woensdag leverde ik trouwens mijn moduleopdracht in. Nadat ik hoofdstuk één en twee volledig had herschreven moest ik er nog drie. 
Om 23.45 uur dinsdagavond was ik klaar. Met hulp van lieve collega's, die mijn stuk bekeken op schrijf- en spelfouten en nog wat laatste adviezen hadden, ging de PDF versie om 17.45 uur naar de beoordelaar bij de N.COI.

En nu is het geduld hebben voor de uitslag. Bij een voldoende ben ik klaar. Dan kan ik eindelijk 'ontspannen' en komt er weer ruimte in mijn hoofd voor het klussen en andere dingen (boek schrijven bv. :))

M. zit terwijl ik blog aan de andere kant van de tafel. Hij is zijn cv aan het bijwerken. Afgelopen vrijdag had hij een informeel gesprek bij een groot bedrijf. Daar is momenteel een vacature waar hij wel een goede kandidaat voor vormt. Morgen stuurt hij zijn motivatiebrief daarvoor in. Ik ben heel benieuwd. Zou erg mooi zijn wanneer het doorgaat.

Vanmiddag had ik een 'surprise' party. Niet voor mij hoor, ik was uitgenodigd voor een feestje. Het was erg leuk en gezellig. Heel veel gesnoept en ook nog heerlijke gado gado gegeten. Zometeen maar 'uitbuiken'. 

Morgen is het een nieuwe maand, op een maandag. Dat vind ik altijd fijne dagen. Voelt als een soort van nieuw begin van dit jaar. Waarbij ik altijd weer blij ben dat ik geen goede voornemens had. Want zoals altijd vliegt de tijd en zijn er zaken die ik ondanks mijn gedachten dat ik ze anders/niet meer of beter zou doen, gewoon nog hetzelfde zijn. Zoals bv. het sporten... :)

Ik ga de meterstanden opnemen, doorgeven en dan computertechnisch niets meer doen. Lekker de tafel verder opruimen en verder breien aan mijn vest.

2 opmerkingen:

 1. Oeps, dat is echt niet leuk zo'n lekkage. Hopelijk wordt het snel weer opgelost.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hi, I do think this is a great website. I stumbledupon it ;
  ) I am going to return once again since i have book-marked it.
  Money and freedom is the greatest way to change, may you be rich and continue to guide other
  people.

  BeantwoordenVerwijderen