Soms schrijf ik blogposts welke affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg wanneer je iets via deze link koopt. Hierbij zal ik alleen naar diensten of producten verwijzen, waar ik zelf 100% achter sta.
22 januari 2016

En nu is het klaar

Favoriete uitspraak van onze dochter. En nu is het klaar. Voor wat betreft mijn opleiding is het zover. Vandaag had ik de laatste lesdag. Heerlijk. Nu komt het 'echte werk' nog. Van alle theorie uit de 8 lessen een module opdracht 'brouwen' van 7 pagina's tekst en maximaal nog 7 bijlages. Hmmmmmmm.....

Maandag en dinsdag heb ik vrij genomen. Het streven is om het dan af te hebben. Dit weekend was/is het de bedoeling om al te beginnen. Nu kreeg ik een berichtje op F.acebook van een italiaanse vriend, dat hij dit weekend in Amsterdam is. Of we nog wat af kunnen spreken? Op zich kan dat natuurlijk wel. Gezellig, leuk enz. Alleen zit dat niet in de planning. Want Amsterdam heen en terug is ruim 5 uur met de trein. En dat zit niet echt in de planning. Dus een klein dilemma. Want dan hou ik mij niet aan mijn eigen afspraak.

Uiterste inleverdatum voor de module opdracht is 12 februari. Dus op zich heb ik nog even. Reden om het eerder in te leveren, heeft te maken met de beoordelingstermijn. Die bedraagt normaal gesproken 6 weken. Bij een voldoende op mijn opdracht, ga ik een loonschaal omhoog + 1 periodiek. In de maand mei ga ik automatisch een periodiek omhoog. Dus is het wenselijk dat mijn opdracht eerder beoordeeld wordt. Want dat levert extra geld op. 

Uiteraard zou ik in de trein ook wel wat typwerk kunnen doen. Al typt dat op mijn mini iPadje natuurlijk iets minder handig. Nou, ik twijfel nog even verder :)

Vanavond gaat mijn hersenpan in ieder geval in de ontspanstand. Met man en kind gaan we de finale van 'the Voice' kijken.

Would you like to comment?

  1. Eerste klas kaartje en typen maar in de trein, ik zou het wel weten. Maar goed, ik ben een echte treinwerker.
    In elk geval, fijn weekend.

    Groet,Greet

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Typen in de trein :) gewoon lekker combineren want zo een afspraak komt niet heel vaak voor dus ik zou zeggen in het Italiaans godersi la vista :)

    BeantwoordenVerwijderen