Soms schrijf ik blogposts welke affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg wanneer je iets via deze link koopt. Hierbij zal ik alleen naar diensten of producten verwijzen, waar ik zelf 100% achter sta.
11 januari 2016

De geheime codes van Netflix

Maandagavond, half tien, M. en ik hebben vanavond eindelijk weer eens fatsoenlijke boodschappen gehaald. De snert pruttelt, alvast voor morgenavond. 'Lekker' fulltime werkend stel, je kent ze wel :) 
Het weekend was vanmorgen helaas maar zo weer voorbij. Mijn 9de en laatste dag van het detoxen. Ik ga morgen even wegen en meten. Ik voel me in ieder geval een stuk energieker. Al wordt het nu vanaf 05.37 uur vanmorgen toch wel een heel 'end' dat ik wakker ben.

Dus nog even een goede tip voor degenen met een Netflix abonnement. Heb je ook wel eens het idee dat je niet alle programma's/films kunt vinden? Arno van Hauwermeiren van HLN.be schreef er een berichtje over. Met alle geheime codes

Dochter en ik hebben het al even getest. Geweldig. Wat een uitgebreid assortiment zeg. Nu nog 24 uur per dag erbij, haha. 

Dan over jullie reacties op het Miljonair theezakjes vraagstuk van gisteren. Wat een mooie ideeën zitten erbij. O.a. 800.000 euro weggeven. Heel nobel... 

Would you like to comment?

 1. Dat Netflix moet ik idd ook nog even kijken, hoewel ik ook weer ergens zag dat dat alleen werkt als je via je browser kijkt. Ik kijk altijd via de tv, iPad of smartphone. Weet jij dat toevallig?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik kijk mbv de ipad of de laptop, manlief op de pc.
   Wij kunnen netflix niet op tv zien want dan moeten we een dure aanpassing kopen en de tv is ook de nieuwste niet meer. En mochten we iets van netflix heel graag op tv zien dan sluiten we er de laptop op aan.

   Verwijderen
 2. Dankjewel!
  Ik ben ook helemaal fan van netflix. Van mij mag de kabel en het hbo abonnement er wel uit maar dat wil manlief (nog) niet. Wie weet komt hij ooit zover.
  Ik kijk nu dagelijks naar Downton Abbey. Ik heb de serie nooit op tv gezien, het trok me niet zo. Maar ik vind het dus wel heel leuk en zit regelmatig een uurtje te kijken met een breiwerkje erbij :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Aarghhhhhh!!! Dit is heel handig. Dit is niet zo handig. Want nu weet ik het. En tijd heb ik eigenlijk niet. En ik ben best wel een beetje verslaafd aan het worden, whahahaha!!! Hele kerstvakantie Fargo gekeken en nu Orange is the new Black.. Vreselijk, duurt bijna een uur per aflevering, lol.. Maarruh, thx! (ben er stiekem best wel heel erg blij mee!)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hier nog geen netflix, maar volgens mij is de hele omgeving er erg blij mee

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dank voor de tip, helemaal goed, heel toevallig gisteren voor 1 maand proef aangemeld. Waren erg nieuwsgierig geworden naar de 10 delige serie van Making a Murderer. Moeten nog 3 afleveringen kijken en is reuze spannend.

  BeantwoordenVerwijderen