dinsdag 26 januari 2016

Code pimpelpaars met een rood randje


Om nou te zeggen dat het heeeeel voortvarend gaat, nee... Maar het vordert gestaag. Het, als in de module opdracht. Ik ben niet naar Amsterdam geweest. De Italiaanse vriend was met iets van 14 andere vrienden. Natuurlijk vond ik het wel leuk om hem te zien hoor. Aan de andere kant had hij genoeg te zien/doen. Om dan ruim 5 uur in de trein te zitten voor een uurtje bijkletsen (in gebrekkig Italiaans, ja, van mijn kant dan hoor :)) vond ik toch net iets te veel. We treffen elkaar wel op een ander moment.

Gisteravond gingen we uit eten. Met de AH restaurantactie. Daar vond ik nog een kaart van in de la. Mijn 'interne boekhoudster' vond dat het zonde was om daar geen gebruik van te maken. Dus reserveerde ik om 20.00 uur in een 'Mexicaanse burgertent'. Het was niet om over naar huis te schrijven. We waren om 22.15 uur weer thuis. In de categorie minder slimme beslissingen. Soms moet de interne boekhoudster gewoon even haar b.k houden zeg maar. Want wel geld uitgeven was in dit geval pas zonde. 

Vandaag ben ik tot halverwege hoofdstuk 3 gekomen met schrijven van de examenopdracht. Hierna nog twee hoofdstukken te gaan. Morgen nog één dag 'vrij'. Ik weet dat ik trots moet zijn op mijzelf. Ruim twee weken voor de officiële inleverdatum al zoooo ver. Maar het voelt niet zo. Iets met code rood, dan anders, pimpelpaars zeg maar....
Het komt goed is mijn mantra, het komt goed... Ik kan het wel hoor :))

Voor degenen die ik nog post beloofd heb, dat komt echt binnenkort. 

2 opmerkingen:

  1. Ik had alle zegels bewaard voor de restaurant actie. Maar er waren maar weinig restaurants in onze omgeving die meededen. Degene die meededen hadden hetzelfde menu als vorig jaar. Een teleurstelling vond ik. Ik heb dus geen gebruik gemaakt van de actie en de boekjes bij het oud papier gegooid.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. De restaurants waar we met een goed gevoel naar buiten stappen zijn bij ons ook schaars. We gaan maar niet meer zo vaak (oppas is ook prijzig daarbij).
    Vaak eet je goedkope ingrediënten die leuk op een bordje zijn gelegd.

    BeantwoordenVerwijderen