Soms schrijf ik blogposts welke affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg wanneer je iets via deze link koopt. Hierbij zal ik alleen naar diensten of producten verwijzen, waar ik zelf 100% achter sta.
04 december 2015

Snert op vrijdagmorgen

Met het boodschappen doen op woensdagmiddag namen dochter en ik een 'snert'pakket mee bij de Appie. Nu vrijdagochtend, staat het te pruttelen. Ik heb nog niet eens ontbeten. Dus het is wel een rare geur. 

Het zonnetje schijnt hier heerlijk in de huiskamer naar binnen. De wasmachine draait en ik ga zo aan mijn 'to do' lijst beginnen. Wel bijzonder dat de dingen die ook van belang zijn, er niet op staan (zoals was draaien en snert maken).
Om eerlijk te zijn ben ik bijna geneigd om ze toe te voegen, kan ik ze daarna weer afvinken :)

Leren (studeren klinkt ook weer wat hoogdravend) staat als belangrijkste op de planning. Volgende week al weer de een na laatste lesdag. Wel fijn als ik dan nu alle opdrachten en leeswerk zover heb gedaan.

Verder geen sinterklaascadeautjes stress. We vieren het niet. Alleen met 'vreterij' en warme chocomelk. Gisteren kreeg ik van mijn werk een T.ony C letter. Die heeft het niet gered tot morgen. Ligt nog een stukje van. En ik vermoed dat dat stukje de middag ook niet haalt haha.

Fijne dag. Hopelijk met leuke plannen. 

Would you like to comment?