Soms schrijf ik blogposts welke affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg wanneer je iets via deze link koopt. Hierbij zal ik alleen naar diensten of producten verwijzen, waar ik zelf 100% achter sta.
27 december 2015

Planner 'peace'

Ok. Ik moet toegeven. Het zijn echt wel veel agenda's. 
En nee... Dit zijn ze niet allemaal. Want ik heb ook nog A4 formaat en andere F.ilofax en S.ucces modellen. *kucht* 

Word ik er gelukkig van? Ja en nee.
Ja, want ze zijn p r a c h t i g
Nee, want ik heb geen systeem in mijn systeem.
En voor de rest gaat het wel.

Dus om in 2016 te zorgen voor planner 'peace' ben ik aan het opruimen.
En comprimeren. Zo heb ik al één agenda leeg. Die hou ik voor het 'archiveren'. Ik heb zelfs één agenda die ik weg ga doen. Echt, het wordt nog wel wat met mij. Ooit haha. 

Would you like to comment?

 1. Begrijp ik nu goed dat dit allemaal jouw agenda's zijn? En hoe houd je dan ooit het overzicht? Of zijn het van eerdere jaren? Ik heb al jarenlang een Filofax en ik wil eigenlijk wel wat anders, maar hij is overzichtelijk, dus ik bestel toch jaarlijks steeds maar weer een navulling...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, dit zijn allemaal mijn agenda's :)) Nou het overzicht was ik wel een beetje kwijt hoor. Ik heb nu weer alles in één agenda. Ik hou de oude agenda's van eerdere jaren uiteraard wel. Ja, ik hoop ook zo tevreden te zijn met mijn nieuwe Filofax dat ik voldoende heb aan een navulling. Maar ik geef geen garantie haha.

   Verwijderen
  2. Oh, je gebruikt er wel maar 1 tegelijk? Dat scheelt ;-)

   Verwijderen