Soms schrijf ik blogposts welke affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg wanneer je iets via deze link koopt. Hierbij zal ik alleen naar diensten of producten verwijzen, waar ik zelf 100% achter sta.
02 december 2015

Extra geld in december

Dertiende maand, vakantiegeld van M. extra uitbetaling van mijn werk, plus 1,25% loonsverhoging met terugwerkende kracht vanaf september.
December wordt leuk :))

Minder leuk zijn de teruggekeerde cementsluierstrepen op de ramen en kozijnen. Na een poetsbeurt van ruim 6 uur om alles te verwijderen zit het er dus voor een groot deel weer. Zucht (heel diep).

Hopelijk komt het voegenbedrijf met een goede oplossing, want de hele gevel slaat ook steeds witter uit. Er wordt wel meegedacht hoor en ik hoop dat we er goed uitkomen met een huis waar ik niet verdrietig van word bij het aanzicht.

Vanmiddag was ik iets eerder vrij. 
Het was pakketjesmiddag. 5 paar schoenen/laarzen. Waarvan 4 paar retour kunnen. Mijn nieuwe telefoonhoes. De oude was echt stuk. Helaas passen niet al mijn pasjes erin. Het is wel hetzelfde model. Verklaart ook direct waar het stuk gegaan is denk ik. Van 1 pakket had ik alleen een afhaalbewijs. Dat haal ik dan vrijdag wel op.

Dochter heeft op woensdag altijd een lange dag. Bij thuiskomst zijn we naar de H.ema gegaan voor een vier uurtje. Gelukkig kan dat ook nog om 17.15 uur. We werden wel bijna weggekeken door het personeel van het restaurant.

Daarna deden we met ons tweetjes boodschappen. M. was ondertussen thuis en appte dat hij de houtkachel aan maakte.
We hadden niet veel trek (nou, hoe zou dat nou komen :)) en aten een broodmaaltijd. 

Vanavond keken M. en ik twee aflevering van Suits. Seizoen 4. Wie volgt het ook? Wat een turbotempo zeg. En wat weer spannend. Eigenlijk niet slim om dat zo laat op de avond nog te kijken.

Nu lekker slapen. Morgen nog een lange, drukke dag en dan weekend.

Would you like to comment?

 1. Om cementsluier weg te krijgen: gebruik pure Anti-kal, schijnt te werken.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Er zijn middeltjes genoeg. Alleen moet het probleem in de muren waaruit het vandaan komt eerst opgelost worden. Wel bedankt voor de tip uiteraard.

   Verwijderen
 2. Ja suite staat hier ook al op de agenda! Nog even wachten tot manlief savonds te werk is,,, en dan kijk ik dat zelf, hij vind het nogal slap.maar hij Is ook meer van de walking dead, horrors enz,, en daar hou ik dan weer niet van... Hahah

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. En heb je al een aflevering gezien? Wij hebben er al weer 6 afleveringen 'op zitten' #verslavend

   Verwijderen
 3. Hoi, ik had het ook van alles geprobeerd, na voegen vlekken op ramen, ronde vlekken en zo vies als de zon erop scheen, maar toen hk 250 besteld, zie internet. Eerst een proefdoekje besteld, ramen heel snel schoon. Mss tip[, gr anne

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je Anne. Daar hadden wij ook over gelezen. Probleem zit in de muren. Daar moet het voegenbedrijf eerst met een oplossing voor komen.

   Verwijderen