woensdag 18 november 2015

Zeg maar nee, dan krijg je er twee....

Twee bekeuringen. Zoooooo jammer van het geld. M. kreeg ze. Trajectcontrole bij het halen van zijn ouders van Schiphol een paar weken geleden. Op de heen- en terugweg. 4 km te hard (na correctie). 30 euro per bekeuring. In het vervolg kunnen mijn schoonouders maar beter een taxi bestellen. Betalen wij wel haha.

Verder, slecht nieuws over de voegen. Iets met cementsluier op de ramen (heel erg), minder gezellige mailwisseling hierover, een raampje wat na het voegen lekt (naar binnen toe) en veel energie die dit soort dingen kosten.
Ik ben vriendelijk gebleven. Vrijdag komt de man van het bedrijf langs. De ramen en kozijnen heb ik nog niet schoongemaakt, kan hij zien hoe erg het is.

Mijn vader was hier vanmiddag even en zag met zijn 'klusogen' nog meer dingen die niet echt netjes achter waren gelaten. 

De grote keerzijde van het hebben van een klushuis is het vinden van klusmannen (of vrouwen) die goed werk leveren, fatsoenlijk communiceren aan de telefoon of via de mail en dat voor een redelijke prijs.

Nu zijn we gegaan voor een prijsverschil van ruim 250 euro minder t.o.v. een ander voegbedrijf. Nou, dat had ik met liefde betaald. In het vervolg 'luister' ik beter naar mijn gevoel en niet alleen naar mijn portemonnee. Zucht....

Ik vertrouw erop dat alles weer goed komt. Ik weet wel dat ik noooooooit weer een klushuis koop. In 2 jaar tijd ben ik volgens mij wel 20 jaar ouder geworden :) Voor de rest gaat het wel hoor.

Nou, etenstijd, ik maak lekker wrapjes voor vanavond en dan ga ik romantisch met M. nog boodschappen doen. 

4 opmerkingen:

 1. Heel herkenbaar, het vinden van goede en betrouwbare klussers is echt niet makkelijk. En prijs zegt ook niet altijd alles!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ah..... niet tof... Ik vind dat ook zo lastig, vind idd maar iemand die je kunt vertrouwen. En voor een redelijk bedrag. Ik hoop dat alles snel opgelost is!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Toen wij ons orienteerden op een voeger hebben we huizen bekeken met cementsluier en zonder. We hebben de huiseigenaren gevraagd die geen cementsluier hadden wie het huis had gevoegd. Die voeger hebben we gebeld en de klus laten uitvoeren. We hebben geen prijzen vergeleken, enkel het resultaat. Ik kan je nu niet meer vertellen wat de rekening was. Ik ben wel tevreden met het resultaat.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wel bedankt voor de tip! Als wij ons klushuis te pakken krijgen, neem ik deze tip graag mee.
  Als je andere klussen blogt, wil ik wel meedenken wat bbelangrijk is om op te letten, als wederdienst....

  BeantwoordenVerwijderen