vrijdag 6 november 2015

Sparen EN aflossen

Als je toch eens wist hoe leuk ik het vind om dat straks bij mijn pagina's te zetten. Het rijke wijf in de media :) Nee, verder ga ik niet schrijven over mezelf in de derde persoon hoor.

Voor degen die hier nog niet zo lang meelezen, op 11 februari van dit jaar deden M. en ik mee aan het tv programma 'Hoeveel ben je waard'. De uitzending zelf is niet meer terug te kijken. De extra opnames staan nog wel online. 

Hier voor degenen die de uitleg van de potjes nog niet gezien hebben de korte video. 1.13 minuten. Opgenomen op de vrijdag nadat ik op dinsdag was aangereden. Wat een bleek bekkie heb ik zeg. 


De video met uitleg waarom wij sparen en aflossen staat er ook nog. 2.50 minuten, later opgenomen in het jaar. Met mijn haar helemaal strak in de plooi en ik zag de buren met boodschappen thuiskomen haha.

Op mijn IN DE MEDIA (ja, ik typ het gewoon nog een keer) zal ik ook de interviews zetten, die van Morgen.nu en die van de Flair. Waarschijnlijk later vandaag of in het weekend.


Ondertussen is het al weer 6 november. Dag 6 van de geefmaand. Ik heb nog wat dingen bedacht voor vandaag om weg te geven/op te sturen. 

3 opmerkingen:

  1. Heb allebei de filmpjes bekeken. Erg leuk om te zien. Enne je mag best trots zijn op jezelf hoor.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. De flair? ;) Ik hoop dat ze jouw interview niet zo raar hebben gemaakt als de mijne een paar maanden geleden :(

    BeantwoordenVerwijderen