donderdag 12 november 2015

Gratis naar de kapper

Vandaag zag ik maarzo zonlicht :) Ik was voor de wekker aan wakker vanmorgen. Wat maar goed was ook. De batterij van mijn mobiel 'slash' wekker was leeg. Het was 6.04 uur en de wekker was anders om 06.10 uur afgegaan. Dus ben ik maar uit bed gebleven.

Ik was op tijd op mijn werk en vanmiddag ook op tijd vrij. Vandaar het zonlicht.
Wel erg fijn hoor, om 14.15 uur in het zonnetje naar de parkeerplaats lopen en daglicht zien. 

Bij de orthopedisch schoenmaker bleek dochter toch wel een ergere platvoet te hebben gekregen. Zooltjes zijn dus geen overbodige 'luxe'. Er was een nieuwe manier om haar voetafdrukken te meten. Met een soort van oase. Maar dan lichtroze, in dozen. Volgende week vrijdag kan ze de zooltjes ophalen.

We waren snel klaar en wilden nog even naar de bieb. Daarvoor belde ik met de kapper, of ik nog terecht kon vanmiddag. En dat kon... Jihaa, want wat heb ik weerbarstig haar de laatste tijd. Nu is het weer lekker glad. De kapper was gratis. Nou ja, ik heb gewoon 17,50 euro betaald hoor. Maar gisteren vond ik 20 euro. Dus het voelde wel als gratis.

Morgen naar school. Weer met de auto. Trein is helaas geen optie vanwege de lange reistijd. Gelukkig kan ik een uurtje langer dan normaal blijven liggen in bed morgenvroeg. In het hotel waar we les hebben zijn heeeeeel veel lekkere dingen te eten en te drinken. Dus ik zal ruimzittende kleding aan doen :)

Bij M. op het werk is er trouwens nog hoop op een korte verlenging van zijn huidige aanstelling. Er is namelijk bij een bijeenkomst gezegd dat 'iedereen' tot 1 maart 2016 mag blijven. Dat zou wat meer mogelijkheden bieden. 

2 opmerkingen:

  1. Reacties
    1. Is weer aardige kostenpost nieuwe steunzolen. Ken het van mijzelf en onze dochter van 12. Jou dochter ze al lang en jij ze ook gehad) soms? Wat moeten jullie betalen? Wij hier vaak tussen de €. 150,00 en €. 175,00. Hangt ook beetje af hoe ze ze aanmeten en wat voor soort je neemt/krijgt. Lange of korte en het materiaal. Is het aanmeten d.m.v. een z'n opengeklapte schoenendoos met roze oase/fondant/foam voor jullie nieuw? Doe ze hier al een tijdje. Moet je dan in gaan staan, waarop je er vervolgens in wegzakt. Net het gevoel als je op zand staat/loopt. Hoe deden ze dan voorheen bij jullie dochter met aanmeten? Maken van gipsafdrukken van de voeten (zoals vroeger altijd)? Groetjes, Annemieke.

      Verwijderen