Soms schrijf ik blogposts welke affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg wanneer je iets via deze link koopt. Hierbij zal ik alleen naar diensten of producten verwijzen, waar ik zelf 100% achter sta.
08 november 2015

Er was er één jarig hoera hoera


Vandaag 'verjaarde' M. Wij vierden het met wederzijdse ouders en zus, zwager, neefje en nichtje. 

Ik haal altijd veeeeeeel te veel boodschappen. Was ondanks de megavoorraad wat ingrediënten voor de soep vergeten (die haalde M. snel op de fiets haha).
Appeltaarten bleken vanmorgen helemaal niet gaar te zijn #oeps

Gelukkig kwamen we er op tijd achter en draaide ik ze om en plaatste ze nogmaals ik de oven. Ik toverde de keuken om tot een waar slagveld voor de lunch. We aten een zelfgemaakte 'Groninger mosterdsoep' met spekjes. Schoonouders een tomatensoep uit zak (op eigen verzoek hoor). Een salade van quinoa, bieten, walnoten en griekse kaas zat in de planning. Maar verder dan de quinoa koken kwam ik niet.
Ik mis (ook) het gen om de tafel dan leuk te dekken. Gelukkig maakt dat bij familie niet uit. 

De megabak tiramisu en een grote en een mini appeltaart bleken toch wel erg veel. Zodoende aten we gedurende dag wel drie keer gebak. En er is nog steeds wat over.

Mijn zusje + aanhang hadden 's middags nog een feestje en vertrokken net voor de lunch. Mijn schoonouders hadden nog een flinke rit voor de boeg en reden redelijk op tijd weer terug. Toen bleven mijn ouders nog over en speelden we met ons vijven een kaartspel 'Ruiten 7' genaamd.

In een avondmaaltijd had niemand zin. Dus kunnen we dat wat we vanavond zouden eten, doorschuiven naar morgenavond, lekker makkelijk.

Ik besef hoe zo'n rijkdom het is dat we allebei onze ouders nog hebben. Dat ze het ook nog leuk vinden om bij ons te komen :) Nog meer rijkdom, op de foto mijn lieffies. Q. en M. 

Verder, ook heel lief, de lovende reacties op mijn interview. Dank jullie allen. 
Ik bloos er van. Wat fijn om te weten dat ik mensen heb kunnen inspireren. Ik hoop dat in de toekomst nog meer te kunnen doen.

Eerst is het tijd voor een 'schoonheidsslaapje'. Ik heb volgens mij een oplossing gevonden voor mijn overgangsklachten. Even nog verder testen voor ik er over schrijf. Voor de late lezers, welterusten voor straks. Voor de vroege vogels op maandag, goedemorgen. 

Would you like to comment?

 1. Leuk om dit te lezen, ben voor het eerst op jouw blog beland

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Alsnog van harte gefeliciteerd met manlief!
  Fijn dat jullie beide ouders nog hebben... Dat is inderdaad rijkdom.
  En die veel te grote verjaardagsvoorraad komt me zo bekend tegen... Iedere keer weer neem ik me voor om minder in te kopen ;-)
  Ik heb genoten van je interview en volg je blog al heel lang "anoniem"... Afgelopen week heb ik Als volger aangemeld!
  Fijne dag toegewenst.

  Groetjes Janneke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Niets bloos! Gewoon aannemen; je hebt het verdiend! ;o)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. gefeliciteerd! en mooi interview in de flair!

  BeantwoordenVerwijderen