zaterdag 7 november 2015

Applaus voor mezelf - interview Flair online.

Morgen is M. jarig. Hij staat nu een appeltaart te maken. Van gekregen zure appels. Hij is helemaal niet van het bakken hoor. En eigenlijk ook niet van zijn verjaardag vieren. Het bezoek beperkt zich dan ook tot wederzijdse ouders en mijn zusje + 'aanhang'. Ik maak straks nog een grote bak tiramisu.

Kado heeft hij van mij al gehad. Een gave agenda slash aantekenboek van Ciak.
Lederen kaft, met zijn naam erin. Heel origineel want hij krijgt bijna elk jaar wel een agenda van me haha. Ooit breide ik een rode trui voor hem. Die was echt ZO lelijk. Daar hebben we nu nog lol om. 

Ik ga zo nog met dochter op pad om wat dingen voor morgen te halen.
Ze heeft nog geen kadootje voor haar vader namelijk. 
Gisteravond had dochter een schoolfeest. Thema NEON. Twee van haar vriendinnen waren hier gistermiddag. Er moesten nagels gelakt worden, haar in de neon verf en ze wilden pizza eten. Kon allemaal. 
Gezellig hoor drie van die 13 jarige meiden.

Over het applaus voor mezelf. EINDELIJK heb ik een 'programma' gevonden waarmee ik in de toekomst een nieuwsbriefachtig iets kan versturen.
Zover is het nog niet hoor. Maar degenen die op de hoogte willen blijven van mijn toekomstige e-book, die kunnen hun gegevens nu achterlaten en komen
A U T O M A T I S C H op de lijst. Wow, lang leve de techniek.

Uiteraard wil ik tig duizend dingen nu hiermee testen. Maar ik hou het bij het handmatig invoeren van de gegevens van mensen die eerder via een contactformulier reageerden. Ik heb eerst gekozen voor de gratis versie en daarbij kan ik 100 mensen aan mijn contacten toevoegen. Mocht ik populairder worden *kucht* dan ga ik over naar de betaalde versie.

Ook vond ik uit hoe ik een PDF bestand in G.oogle Drive op kon slaan en daar een deelbare link van kon maken. (Ik ben geen computerwonder, maar ik vind het dan zo leuk dat ik dat kan en snap haha). 

Dus zodoende heb ik nu het interview uit Flair week 44 (<- klikkerdeklik) online staan. Veel leesplezier. Reacties vind ik heel leuk, bedenk wel dat ik gewoon maar een mens ben, met gevoelens :) 

Fijne zaterdag. Ik ga nog wat geefacties in het kader van de november #geefmaand bedenken en uitvoeren.


31 opmerkingen:

 1. Leuk interview. Geld wel of niet uitgeven, heeft bij mij te makrn in welke bui ik ben. Ik heb legio smoesjes om geld uitgeven uit te stellen.

  Ik lees dat je leert van het boek Winst. Ik ben nu op bladzijde 83

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh goed bezig, bladzijde 83. Ja, ik haal eruit waarvan ik denk/vind dat het bij me past. Geld uitgeven, ook hier wisselt het. Het ligt er zelfs aan vanaf welke rekening ik pin haha.

   Verwijderen
 2. Zo grappig, vroeger volgde ik je blog ook al maar ik wist niet dat jij ook degene was achter dit blog. Pas met je interview. Ook suf :) Heel leuk dat je het hebt gedeeld.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nee hoor, niet suf :) Ik volg jou ook al 'eeuwen'. Zal je toevoegen aan de leeslijst, zag dat je daar niet eens bijstaat.

   Verwijderen
 3. Leuk interview en prachtige foto's!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk interview!
  ik vind je ook erg leuk om te zien.

  Linda

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een mooi, uitgebreid interview is het geworden. En je staat ontzettend goed op de foto!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. En dat met mijn 45 jaar :) haha Dank je wel voor de complimenten

   Verwijderen
 6. Wat een leuk interview! En jij kunt ook nog als model aan de slag. Jij bent een knappe vrouw, maar je fotografeert ook heel mooi.
  Kan me voorstellen dat je best trots bent op alles. Fijn weekend nog.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wow, als model? Nou ik denk daar anders over hoor. Wel bedankt voor de complimenten. Lief.

   Verwijderen
 7. Ik heb vandaag de bewuste Flair :-) meegemomen uit de bieb en ga morgen op mjn gemakkie het interview lezen. Vier pagina's! Ben nu al onder de indruk.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jaja, vier pagina's. Een grote foto maakt het nog drie natuurlijk :)

   Verwijderen
 8. Oh, ja, dat blog ken ik ook wel. Ik vond het een mooi blog. Mede door jou ben ik toen begonnen met consuminderen. En nu, jaren later, zit het er 'gewoon' in. Ik ben erg benieuwd naar je e-book. En een erg mooi interview.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat leuk om te lezen dat je mede door mij bent begonnen. En ook jij bedankt voor de complimenten natuurlijk.

   Verwijderen
 9. Dag mooi mens :) Wat een superleuk interview, je mag tterecht rots op jezelf zijn, niet alleen vanwege het interview en de prachtige foto's maar ook op datgene, wat je gepresteerd hebt!! Heel leuk om te lezen!!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een genot om te lezen. En wat sta je leuk op de foto's. Ook wij zijn vroeger zakelijk flink op onze bek gegaan, zijn wel veel wijzer uit de strijd gekomen. Je bent een inspirerend mens en lees je blog graag.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zakelijk op je bek... Klinkt heel rijke wijf achtig. Ja, vooral wijzer. Fijn te lezen je complimenten Anja.

   Verwijderen
 11. Wat een leuk stuk is het geworden :) Was echt leuk om te lezen.

  Ik ben sowieso geen geldsmijter, was ik nooit, maar door mijn verleden al helemaal niet meer, en ik geef al helemaal niet zo graag geld aan mezelf uit, maar aan de andere kant merk ik wel dat ik gelukkig wordt van leuke dingen doen met mijn vrienden en familie, maar uiteraard wel op een zo goedkoop mogelijke manier (lang leven alle kortingssites tegenwoordig)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Fijn dat je weet waar je gelukkig van wordt Victoria. Dank voor je compliment.

   Verwijderen
 12. Dat is inderdaad een applausje waard! Mooi stuk, hoor!

  Marianne uit Maastricht

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank voor het applausje, al was dat meer bedoeld omdat het me gelukt was om het interview online te zetten :) #digibeet

   Verwijderen
 13. Wat een leuk interview zeg. Heel herkenbaar ook als het om mezelf gaat heb ik slecht functionerende geefklier..... Ik las je interview via de fb pagina vd geefmaand en meteen maar "even" aan je blog begonnen.Bij het begin begonnen en ben nu al in april 2015, vind het helemaal leuk. Lekker zo doorgaan.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, 'even' aan mijn blog begonnen. Respect dat je zover teruggegaan bent met lezen. Dank voor je complimenten.
   Hoe gaat het met geven aan jezelf deze geefmaand Paula?

   Verwijderen