zaterdag 31 oktober 2015

November geefmaand

Vanmorgen bracht mijn vader een MEGA zak afvalhout (15 euro :)) van Firma Hummel uit Noordhorn (nee, geen aandelen, wel een kist in bruikleen haha).
Samen met M. haalde hij de 'Big Bag' leeg en gooide het in de kist die ik eigenlijk niet mocht houden.

Ondertussen speelde ik voor keukenprinses en bereidde wat maaltijden voor. Tsjonge, jonge, wat ben ik weer trots op mezelf. Gezonde maaltijden voor de komende dagen. Net echt. De kachel brandt lekker. Een pan soep staat vast te pruttelen.

Onder het genot van een cappuccinootje las ik net wat blogjes. Ik kwam op het blog van de Verdubbeldame. In een ver verleden schreef ik al eerder over haar blog. In november is er weer een geefmaand Ik heb besloten om mee te doen. Ik wil wel eens 'vergeten' hoe zo'n overvloedig leven ik heb. Niet omdat ik het niet waardeer, eerder omdat ik zo op kan gaan in allerlei dagelijkse 'beslommeringen'. Hoe en wat ga ik ga geven, ga ik nog even bedenken. 
Heb ik ook een reden om weer dagelijks te bloggen. Dus de komende maand zal ik in mijn blogjes ook mijn geef acties (kort) beschrijven.

Wie van jullie doet er ook mee?

4 opmerkingen:

 1. Gezellig! Ik doe ook mee, zou het niet willen missen. Ik ga iig iedere dag een kaartje sturen, verder heb ik al een paar goede doelen in m'n hoofd die ik wil steunen. Wordt vast super, veel plezier!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ohhhh leuk, ben jij DIE Mirjam :) Jij ook veel plezier, ik lees vast je ervaringen wel op de Facebookpagina.

   Verwijderen
  2. Jaaaaaaaa, dat ben ik! Gezellig! :)

   Verwijderen
 2. Wat een goed idee! Mijn blog is nogal ingezakt terwijl ik zulke leuke dingen als weggeef acties etc in mijn hoofd had. Tijd dus om ook mee te doen en in November eens het accent te leggen op dingen weg te geven. Ideeën genoeg. Zal niet dagelijks worden, maar wil toch dan minimaal 2 x per week erover bloggen! Ik heb er zin in, dank voor de nieuwe inspiratie :-)

  BeantwoordenVerwijderen