woensdag 7 oktober 2015

Het cijfer van mijn module opdracht is bekend

Ik wist niet beter dan dat het zes weken zou duren voordat het cijfer van mijn module opdracht bekend zou worden.
Totdat ik vanmorgen een berichtje in mijn mail zag staan. Uitslag bekend.
Met een knoop in mijn maag van de zenuwen logde ik in.

Een heel verhaal bij de beoordeling. Net zoiets als nu zeg maar. Dat je alleen maar nieuwsgierig bent naar mijn cijfer :)
Een zeven en een half heb ik. Jihaaaaa. Eerste opdracht gehaald dus.

Wat een goed bericht en dat bij mijn 500ste blogpost. (Ja echt). Ik ben eerlijk gezegd wel trots op mezelf. Niet vanwege het cijfer. Want daar ben ik wel heel blij mee hoor, daar niet van. Maar meer nog trots op het feit dat ik het toch allemaal maar voor elkaar heb gekregen. Studeren naast een baan, klussen, weer helemaal beter worden etc.

Ik ben dankbaar voor mijn werkgever die mij de mogelijkheid heeft geboden uiteraard. Nouja, mogelijkheid, verplichting was het :) Blij ook met M. die al mijn gezeur over alles aan moest horen. Ik ga nu met meer vertrouwen de volgende lessen in. Want ik weet nu dat ik het kan. En ik weet dat ik gewoon direct moet beginnen met alles. Dat leidt hopelijk tot minder stress. Inleverdatum voor de volgende opdracht is 12 februari 2016. Dat staat al met koeieletters in mijn nieuwe agenda.

Nou, ik ga hopelijk heel lekker slapen. Daar ben ik in ieder geval wel aan toe.

8 opmerkingen:

 1. Goed zeg, gefeliciteerd!! Dat heb je toch maar mooi weer voor elkaar :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gefeliciteerd met je mooie cijfer. Misschien moet je in je agenda als datum 12 januari aanhouden. Heb je daarna zeeën van tijd om te corrigeren. ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Knap hoor! Gefeliciteerd. Gr mariette

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie prestatie. Goede tip van Gewoon Vlijtig :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Van harte gefeliciteerd! Kicken is dat toch (ook voor een groot mens...) een goed cijfer voor je tentamen! Het geeft zelfvertrouwen, zeker ook voor de volgende opdrachten. En nu (volgende week?) aan het werk voor je volgende opdracht (we zijn de puber-uitstel-leeftijd LANG voorbij!)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Gefeliciteerd met je cijfer! Niet makkelijk met een dochter van 13. Gelijk eraan beginnen, dat zeggen wij nu ook al tegen onze kinderen haha!

  BeantwoordenVerwijderen