zondag 18 oktober 2015

Elektrische vloerverwarming en gekookte hersenen

Kijk, die vloerverwarming hebben we nog niet. Maar die lijkt me heerlijk, als bijverwarming in de keuken. Vandaag rekenden M. en ik ons rijk, kWh technisch gezien. Want onze zonnepanelen hebben goed gedraaid. We houden ruim over.
Ook met een inductiekookplaat in onze toekomstige nieuwe keuken.

Terugleveren van energie levert weinig op zagen we dit jaar al. Dus keken we naar de mogelijkheden van elektrische vloerverwarming. Nou, daar zijn we nog niet uit hoor. Ingewikkelde berekeningen op websites. 

Aankomende week eerst maar een keuken op papier ontwerpen. Een aantal weken geleden lieten we dat ook doen. Om na twee nachten slapen er achter te komen dat we het toch liever aan de andere kant geplaatst zien.
Ach, weten we in ieder geval wat we niet willen.

Over die gekookte hersenen. Nou, die kwamen deels van de opleiding afgelopen vrijdag. Ik dacht dat ik wel redelijk geestelijk voorbereid was op de nieuwe module. Blijkt van niet. Blij dat ik vrij ben aankomende week. Even bijtrekken.

Daarnaast kreeg ik vrijdag bericht. Morgen komt een interview voor een ander blad (komt in januari 2016 uit) al wel als publicatie op de website.
Ze promoten ook mijn (nog te schrijven) e-book. Slik... Dus vanaf morgen ben ik uit de anonimiteit. (De oplettende lezer(es) heeft mijn naam nu al gevonden).

Zodoende paste ik mijn blog gedeeltelijk aan. De spaarbedragen en verdeling van geld in onze potjes heb ik verwijderd. Het zal sowieso wel even raar worden om niet meer 'anoniem' te schrijven. Ach, hopelijk loopt het allemaal wel los. 

Ik kijk morgen of mijn interview online staat en dan plaats ik het uiteraard hier.

Gaan M. en ik nu even verder met onze plannen. Heerlijk zo'n druilerige zondag thuis met zijn twee. (Dochter is uit logeren en komt over een uur of wat terug).

2 opmerkingen:

  1. Haha, spannend! Hoewel; de anonimiteit was toch ook al wel weg na het 'Hoeveel ben je waard'-programma? Maar ik kan me voorstellen dat het nu helemaal anders is, als je dat stukje als lezer net gemist had, dan had je niets wijzer geweest. Nu staat het er echt bij.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Klopt hoor, toen is het verhaal publiek gekomen. Maar nu staat mijn blog erbij vermeld. Dus lezers van mijn blog hadden me al gezien (eventueel). Maar familie, vrienden, kennissen en collega's wisten/weten niet allemaal van mijn blog. Dat maakt het voor mij zo spannend.

    BeantwoordenVerwijderen