Soms schrijf ik blogposts welke affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg wanneer je iets via deze link koopt. Hierbij zal ik alleen naar diensten of producten verwijzen, waar ik zelf 100% achter sta.
24 oktober 2015

Een tientje voor een vriendje

bron afbeelding: printscreen vanaf mijn iPad - Goby schoenen - limango.nl

Een kort bericht (iPad moet zo aan de lader en ik zou klussen, niet bloggen).
Via een collega werd ik laatst gewezen op Limango. (Onderdeel van Otto, met 5 miljoen leden las ik net). Een website met veel korting op kleding, schoenen, tassen, koffers, beddengoed, sokken, ondergoed, huishoudelijke artikelen en nog veel meer. Ik zag net een aanbieding met Kickers. Vrijwel dezelfde schoenen als die dochter heeft gekocht. (Nee, niet de kleurrijke van hierboven, die vind ik wel gaaf, haha).

Wanneer je je via mijn link (geheel vrijblijvend) een account aanmaakt, krijg je een voucher van 10 euro, die je kunt gebruiken bij je eerste aankoop. 
Een tientje voor een vriendje. Wanneer je een aankoop doet, dan krijg ik ook een tientje. Dus ik krijg niets voor je aanmelding. Aangezien ik wel heeeeeeel graag de leuke schoenen van hierboven op de foto wil, vind ik dat niet verkeerd. Dat is toch leuk op de zaterdagochtend, dacht ik zo (Helaas kwamen collega en ik hier pas achter, nadat ik me had aangemeld). 

Hieronder de link. 


Fijne zaterdag. Ik ga gaten en naden vullen in het plafond. 
Hopelijk heb jij  leukere plannen. Would you like to comment?

 1. Dank voor de tip. De paraplus zijn geweldig!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Interessant, dank! Ik koop veel via Marktplaats, dat gaat ook goed. Ik ga eens even snuffelen. :) Ik heb hier gisteren gepoetst, dus ongeveer net zo erg als naden & gaten vullen. ;) Fijne zondag!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Helaas schat, jij krijgt dat tientje, niet degene die een account aanmaakt....

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bij een eerste bestelling van een nieuw lid krijg ik een 10 euro voucher. Ten tijde van het publiceren van dit blog kreeg ook de aanmelder 10 euro. Wellicht is dat veranderd nu.

   Verwijderen