donderdag 15 oktober 2015

Eén dagje school en dan vakantie


Nee, ik heb het niet over onze dochter, met school en vakantie. Alhoewel, voor haar geldt het natuurlijk ook bedenk ik net. #lekkerd'rbij
Na een klein weekje 'rust' op studiegebied, begint de pret morgen weer. 
Gelukkig iets dichterbij. Deze keer in Zwolle. Al zag ik net dat ik met het openbaar vervoer ruim twee uur onderweg ben. Dus... Ga ik met het voorspelde prutweer liever met de auto. Al ben ik een held op sokken als het op alleen rijden aankomt. Maargoed. Ik vertrek gewoon op tijd, dan kan ik rustig aan rijden en als het goed is, rij ik net buiten de spits.

Daarna ben ik heerlijk een week vrij. Het is bij ons in de regio herfstvakantie. 
Ik dacht gezellig met dochter samen vrij te zijn. Maar ze gaat uit logeren :) Eerst dit weekend bij een vriendin. En volgende week bij mijn ouders, samen met haar neefje en nichtje.

Even overwoog ik om dan te gaan werken. Gelukkig duurde die vlaag van verstandsverbijstering niet zo lang haha. Dinsdag heb ik afgesproken met mijn zusje. Ze brengt de kinderen bij 'opa en oma'. We hebben elkaar een eeuwigheid niet gezien, dus lekker even bijkletsen.

Voor de rest van de week heb ik heel veel plannen, maar ook weer niet. M. vindt dat ik lekker wat dingen voor mezelf moet doen. Nou, daar ben ik het wel mee eens. 

Gisteren ontving ik trouwens de PDF versie van mijn interview. Even schrikken. Van de vier pagina's is namelijk een pagina met alleen maar een foto. Tsjonge wat een rimpels rond mijn ogen bij het uitvergroten ^-^ haha. Op 28 oktober komt het uit. Zal morgen vragen of ik al mag schrijven in welk tijdschrift het uitkomt. 

Nu met de beentjes omhoog. De houtkachel staat aan. We gaan lekker een luchtige komedie kijken op N.etflix.


2 opmerkingen:

  1. Wij moeten nog een weekje wachten op de herfstvakantie. Geniet ervan.

    BeantwoordenVerwijderen