Soms schrijf ik blogposts welke affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg wanneer je iets via deze link koopt. Hierbij zal ik alleen naar diensten of producten verwijzen, waar ik zelf 100% achter sta.
21 oktober 2015

Budgeting sucks

Een hele andere kijk op potjes, enveloppen, of andere systemen om je geld te budgetteren. 22 pagina's (engels) van een nog te verschijnen boek. Niet alles in van toepassing hier in Nederland. Ik heb het met veel plezier gelezen (vooral het stuk over de appel uit de lunchbox en de dollar in een envelopje) en ben het met veel dingen eens. Aankomende dagen eens met M. over buigen hoe wij het voor onszelf toe kunnen passen.

Budgeting Sucks <- klik hier voor het eerste hoofdstuk. Geen aandelen. Je moet wel je naam en emailadres opgeven. Daarmee kom je op de mailinglijst van Rich Dad. Waar je je uiteraard ook zo weer af kunt melden.

Ik ben benieuwd wat je er van vindt? (Nee, ik ga niet elke dag twee blogs posten :)) Ik heb (zoals je merkt) vakantie en ben met voorbereidingen voor het schrijven van mijn e-book bezig. Morgen weer meer.

Would you like to comment?

  1. Rich dad poor dad? Die man is niet helemaal te vertrouwen. De enige manier waarop hij rijk wordt, is door zijn "formule" om "snel rijk" te worden te verkopen aan andere mensen. Dus ik neem alles wat hij zegt met een korreltje zout. Zie ook wikipedia: https://en.wikipedia.org/wiki/Rich_Dad_Poor_Dad#Reception . Voordat je over hem schrijft in je boek... :-)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Het hoofdstuk van het boek is niet door Kiyosaki geschreven maar door Garret Gunderson en Dale Clake. Ben je wel eens bij een training of workshop van Robert en Kim Kiyosaki geweest?

      Verwijderen