vrijdag 30 oktober 2015

Bijna beroemd :)

Niet denken dat ik nu 'sterallures' heb gekregen :) Binnen twee weken twee keer 'in de media'. Ook nog op tv geweest dit jaar. Tsjonge jonge, net wel gewoon boodschappen gedaan bij de A.ldi, haha.

Of ik het hele artikel ga plaatsen was een vraag. Nee nog niet. De Flair is nog te koop namelijk. Voor de consuminderaars, even met een kopje koffie/thee in de supermarkt het artikel lezen is een optie. Naar de bieb kan ook en anders nog even geduld. (Tips hoe ik dan volgende week een PDF bestand aan mijn blog kan koppelen zijn welkom trouwens).

Ik schrok wel van mijn eigen hoofd op A4 formaat.
Wat een rimpels, ook bij mijn decolleté, voor zover van het laatste te spreken valt. Volgens M. heb ik een hangoog (en bedankt).
En dochter vond mijn make up echt v r e s e l i jk. 
(Ik draag normaal nooit oogschaduw, vandaar :))

Voor de rest zijn de reacties over het verhaal erg positief. Dat vind ik natuurlijk leuk om te horen en lezen. Dus dank daarvoor. Ik werd 'moedig' genoemd, 'een bron van inspiratie' en nog wat meer lovende woorden. *Bloos*
Nou, qua moed kan ik voor een aantal zaken nog wel een kilootje of wat gebruiken. 

Eerst lekker weekend. We hebben heel veel appels gekregen. Eens zien of ze lekker zijn voor de appeltaart. Vanavond bij het boodschappen doen kon ik ineens het sinterklaas snoepgoed niet weerstaan. Dus bij de cappuccino zometeen een stukje marsepein met chocola en wat kruidnoten. Wij gaan zo de Voice of Holland kijken. Nog meer mensen die dat volgen? Fijne avond.

12 opmerkingen:

 1. In twee bibliotheken geweest maar geen Flair. Jammer dan.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja wij kijken ook naar de Voice. Vorig jaar wat minder maar dit seizoen weer elke week. Ik ga snel de flair bekijken.
  Nic

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik vind Sanne van de Voice zoooo leuk. We hebben weer genoten, jullie ook?

   Verwijderen
 3. Wat een ontwikkelingen....die allemaal aan mij voorbij zijn gegaan. Ik ga ergens een Flair opzoeken!

  En je kunt documenten delen via Google docs. Het is al even geleden dat ik dat gedaan heb, dus heb het niet exact voor ogen. Maar je maakt een pdf. Dan ga je naar Google docs. Waarschijnlijk pakt Google jouw eigen account, hoef je niks aan te maken. Dan ga je het pdf uploaden naar docs. Vervolgens deel je de link naar dat document in de tekst van je blog. Hopelijk kun je hier wat mee.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je voor de tip Anita, ik ga me komende week even verdiepen in Google Docs.

   Verwijderen
 4. Ha leuk mens! Ik ga je volgen. Weet ook niet meer hoe ik je op t spoor kwam. Insta-op-de-een-of-andere-manier. Denk ik!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zo van ik klikte hier en vond je daar? Haha, leuk dat je me gaat volgen. Jouw blog is gestopt na de helweek zag ik.

   Verwijderen
 5. Wat leuk! ben benieuwd naar je PDF. Als je een dropbox account hebt dan kan je daar in de map die je publiekelijk openzet de link in je blog neerzetten zodat iedereen dit kan open, bewaren.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh, dropbox is ook nog een optie. Die heb ik wel op mijn reguliere emailadres. Dank je voor de tip in ieder geval Rose. Slim trouwens, jullie boodschappenbespaarplan #nietelkemaand

   Verwijderen