zaterdag 19 september 2015

Zooo trots op mezelf

Jaaaaa, ik ben echt trots op mezelf. Nee, ik heb mijn module opdracht nog niet helemaal af. Maar ik ben heel ver gekomen vandaag. Met dank aan M. 
Hij deed vandaag de boodschappen, verschoonde de bedden, ruimde op, hing een schilderij op voor dochter en maakte een lekkere spaghetti.

Dochter ging winkelen vandaag met een vriendinnetje. Dus ik kon me goed concentreren. Vanavond ter ontspanning drie afleveringen van 'Who's that girl' gezien. Morgenochtend de fotoshoot. En dan weer verder aan de studie. Ik hoop dat ik het dinsdag in kan sturen. Mocht dat niet lukken, dan heb ik gelukkig nog 4 dagen als we terug zijn uit Rome.

Vandaag haalde M. trouwens het boek 'Vriendschap in Rome' bij de bieb. Van Luca Spaghetti. Wie van jullie kent het boek (of de film) Eten, bidden, beminnen? Daar is hij namelijk van. 

Iemand nog tips voor Rome trouwens? Ik kan bijna niet geloven dat we gaan deze week. Het is er rond de 26 graden. Heerlijk. Even mijn vitamine D aanvullen.

Nou, tijd voor een 'schoonheidsslaapje'. Morgen kijken dat ik mijn haar een beetje in de plooi krijg voor de foto's. Welterusten en fijne zondag alvast.

6 opmerkingen:

  1. Ik heb precies een jaar geleden daar 2 keer over geblogd. Zie:
    http://stapstories.blogspot.nl/2014/09/rome-1.html en
    http://stapstories.blogspot.nl/2014/09/rome-2.html
    Misschien heb je er wat aan.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoi, ik ben net terug uit Rome (vorige week) en het viel mij op dat het er zo verschrikkelijk druk was. Lange rijen voor de St. Pieter en het Vaticaanmuseum bijvoorbeeld. Ga er dus niet vanuit dat je daar zo naar binnen kunt. Alle oude Romeinse dingen als het Forum, Colosseum etc ook druk maar even minder. Mijn aanrader: ga vooral naar Trastervere, de oude volkswijk, leuk om rond te kijken en stukken voordeliger op terrasjes etc. Veel plezier in ieder geval.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Had je ook mooi weer Marjorie? We slapen vlak bij het Vaticaan. Gelukkig hebben we dat ook niet hoog op de verlanglijst staan. Trastevere had ik al meer over gehoord, dank voor de tip, ga ik me nog verder in verdiepen.

      Verwijderen
    2. Ja, wij hebben goed weer gehad. Maar wij waren er maar 2 dagen. Rome was namelijk het eindpunt van onze fietstocht van vier weken. We hebben op een camping gestaan en konden beide dagen met een shuttle bus richting het centrum (en later weer terug). Prima geregeld.

      Verwijderen
  3. Wat fijn dat M. zoveel gedaan heeft dat je zelf even aan de slag kan met de studie. Heerlijk!

    Wij zijn in de meivakantie naar Rome geweest en hebben een uitstapje naar Pompeii gemaakt. Dat vonden wij achteraf het meest indrukwekkend aan onze stedentrip. Rome is overigens een fantastische stad. In iedere straat is wel iets indrukwekkends te zien. Maak vooral ook gebruik van het openbaar vervoer. Je kan heel goedkoop dagkaarten kopen!

    BeantwoordenVerwijderen