zondag 27 september 2015

Ruim 3000 euro per dag


Kijk eens, wat een leuke kunst ik gisteren kocht. Het is van Rachele del Nevo Ik heb geen aandelen :) Ik 'viel' voor de kleur roze. Ze tekent op karton. Meestal op dozen waar flessen wijn of andere dingen ingezeten hebben. Erg origineel.
Eens even zien hoe ik het ongekreukt mee naar huis krijg.

Over die 3000 euro per dag gesproken. Dat verdien ik (nog) niet :)) Dat is de gemiddelde dagopbrengst van de muntjes die toeristen in de Trevi Fontein gooien. Ik las dat het allemaal naar het goede doel gaat. Met de renovatie van de fontein(en) lopen ze dus flink wat geld mis.

Vandaag werden we niet om 7.00 uur, maar om 8.00 uur wakker geklingeld door de kerkklokken. Fijn, want om 3.15 uur werd ik wakker van het vuilnis wat opgehaald werd. Ach, gelukkig doet een zonnebril veel goed.

Gisteren zijn we toch echt te lang op pad geweest. We konden beiden bijna niet meer lopen van de zere kuiten. Dus vandaag deden we het rustig aan. Meer met de bus en de tram. Ruim 3 uur op een terras gezeten. Plannen maken voor onze nieuwe gezamenlijke zaak. Heerlijk, met stiften tekenen en schrijven, onder het genot van een cappuccinootje. De tigste van deze week.

We zijn nu terug in het appartement. We maken een lekkere pasta hier en gaan dan vanavond nog 'de beste tiramisu' van Rome proeven. Volgens de reisgids dan :) Vervolgens nog even langs de Spaanse trappen en dan zijn we al weer toe aan het inpakken. Morgenochtend nemen we uiteraard nog een ontbijtje bij onze favoriete bar. Rond 12.00 uur met de trein weer richting vliegveld. En dan zit het er al weer op. Eens zien wanneer we het hier weer kunnen boeken voor volgend jaar. Dan kan dochter ook mee :) Zal ze blij mee zijn om dat te horen.

3 opmerkingen:

 1. Oh, gelukkig. Ik was even bang dat je vakantie 3000 euro per dag kostte :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hahaha @Anita gelukkig niet. Ook op vakantie blijven we toch wel wat consuminderig. Zo aten we net een verse pasta uit de supermarkt. Met wat rauwkost. Fijne avond.

   Verwijderen
 2. Klinkt heerlijk zeg, volgens mij genieten jullie daar ontzettend! En zo te horen is het dan nog productief ook.

  BeantwoordenVerwijderen