woensdag 23 september 2015

Magisch diner voor twee

18.02 uur en we hebben al gegeten. In ons appartement, gewoon 'thuis'. Wat nou magisch diner voor twee. Had ik iedereen lekker gemaakt over de 27 graden in Rome, regent het echt K E I hard nu. Dus hebben we tussen de buien door boodschappen gedaan. Ik bereidde een snelle maaltijd met gnocchi en een heerlijke saus. Wat rauwkost erbij en klaar. #Knieperdsopvakantie haha

Het appartement is supergroot, van alle gemakken voorzien en ligt op ongeveer 100 meter van het Vaticaan. We hebben besloten om vanavond maar binnen te blijven. Kopje thee, 'Pan di Stelle' koekjes. Lekker knus. Morgen is ook nog een wisselvallig dagje. Daarna wordt het beter qua weer.

Wij vermaken ons wel met alle leuke bezienswaardigheden uit te vogelen voor de komende dagen. 

Morgen gaan we naar het Italiaanse hoofdkantoor van ons nieuwe bedrijf. Is op een half uurtje hier vandaan. Ik ben erg benieuwd. Uiteraard bezoeken we ook nog het 'optrekje' van de buurman. En we gaan even neuzen in de wijk Trastevere die hier een treinhalte vandaan is.

Binnenkort ook wat Rome foto's :) Voor nu, fijne avond.

3 opmerkingen:

  1. Zo'n eerste avond met een dineetje voor twee? Ach.. kan in een andere omgeving ook al heel spannend zijn. Geniet van je avond!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Klinkt goed, zelfs die regen. Liever met regen in Rome dan in Nederland. Nog fijner als het wat opklaart,. Geniet ervan!

    BeantwoordenVerwijderen