donderdag 17 september 2015

Leren combineren

Kijk, kleding combineren, daar heb ik geen moeite mee. Ja, laat ik maar positief over mezelf beginnen. Toch iemand moet dat doen :)

Maar het combineren van alle dingen nu op dagelijkse basis, nou, dat vraagt enige tijd, geduld (<- volgens mij heb ik daar bij het uitdelen maar heeeel weinig van meegekregen) en veel energie.

Wat zijn dan die dingen vraag je je misschien af? Nou, voornamelijk rollen die in het dagelijks leven 'speel'. Het voelt niet als echt spelen zoals vroeger met Barbies of lego trouwens. In willekeurige volgorde:

-Moeder
-Partner
-Dochter
-Schoondochter 
-Zus/familielid in het algemeen
-Vriendin
-Werknemer
-Student
-Huisvrouw (hahaha, ik moet al lachen terwijl ik dit typ)
-Blogger
-Creatieveling
-Vakantiegangster
-Boekschrijfster
-Ondernemer
-Klusser

En dan zijn er natuurlijk nog veel meer dingen/zaken hoor. Maar dit lijstje is eerst wel lang genoeg. Laat ik het erop houden dat ik niet overal een V-tje achter kan zetten. Mijn schoonouders zijn na 3 maanden Amerika weer veilig thuis. Mijn moeder is deze week geopereerd en sinds gisteren ook weer thuis. Alles is goed gegaan gelukkig, ze moet alleen 6 weken rusten.

Ik werd 'herkend' in het ziekenhuis trouwens (lieve dame, van wie ik de naam niet heb gevraagd, ik hoop dat het probleem snel wordt opgelost en dat je weer volledig pijnvrij zult zijn).

De meest dringende zaken zijn op dit moment 'student' en 'partner'.
3 oktober is de inleverdatum voor mijn module opdracht. 
Volgende week gaan M. en ik voor 6 dagen naar Rome, met ons twee. 
#romantiektentop haha

We zijn 10 jaar lang niet meer met ons twee weggeweest. Dochter baalt enorm, dat snap ik wel hoor. Maar we kunnen wel een weekje zon, lekker eten en even geen puberdiscussies gebruiken.

Ik heb me voorgenomen om de conceptversie af te hebben voor vertrek.
Dan is dat uit mijn systeem en word ik hopelijk vanzelf wat rustiger en worden de overige rollen ook makkelijker.

Het gaat hier over het algemeen dus goed. Alle bordjes draaien. Ik moet er alleen voor zorgen dat ik het aantal bordjes beperk door wellicht dingen uit te besteden (klussen en huishouden).

Het ondernemen samen met M. is trouwens superleuk. Ik was vergeten hoe zo'n goed team we vormen. Het is inspirerend, gezellig en gewoonweg fijn om weer dingen samen te doen. We hebben tevreden klanten (erg belangrijk) en zijn bezig met het uitbreiden van ons team.

Tot zover de update. Ik ga even bij mijn moeder op bezoek en daarna door naar het werk. 

2 opmerkingen:

  1. Naar Rome. Prachtige stad. Zijn daar een jaar geleden ook geweest. Veel plezier.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. We kennen het denk ik allemaal, alle bordjes hoog houden.
    Goed om te lezen dat jullie samen zo'n sterk team vormen!

    BeantwoordenVerwijderen