dinsdag 22 september 2015

Kleine vergissing

Penspletter. Omdat ik dol ben op schrijven, las ik pen spletter en dacht, wat is dat? Maar het is pens pletter hahaha. (zie de reacties bij mijn vorige blog).

Nou, ik heb na mijn detoxkuur niet echt iets nodig om mijn pens te pletten. Mijn broek die eerst niet paste past nog steeds. (Gisteren moest ik natuurlijk tig combi's Maar als zeer onsportief wief zit ik nog niet echt heel strak in mijn vel. Om al die lellen toch een beetje toonbaar te houden onder een jurkje draag ik zo'n broekje. Ik heb hele leuke gekleurde gekocht in Amerika. Ik zal jullie de foto's besparen hoor.

Ik lig hier in het hotel bij S.chiphol dit blogje te typen. De kleine vergissing zat in de prijs voor de overnachting. In mijn gedachten was het 80 euro. Het bleek 136 euro te zijn :( Geen idee hoe ik bij die 80 euro kwam. M. zei, nou volgende keer maar weer bij mijn ouders logeren... 

Ondertussen kijken we een dubbeltje op zijn kant. Nou dan valt mijn vergissing wel mee. Wie heeft het gezien? Een handtekening vervalsen om een lening tegen een lager percentage rente te krijgen. Oei.... Ik weet niet zo goed wat ik daar van moet vinden.

Nou, om 6.00 uur vertrekt ons busje naar het vliegveld. Ieks... Maar het vooruitzicht van 26 tot 27 graden maakt veel goed. (Ja, ik wrijf het er nog even in :)) Dus ik ga zo lekker slapen. 

3 opmerkingen:

  1. Haha! Echt honderd keer het woord gelezen om door te krijgen wat het nu betekende. Goeie! Die houden we er in ;-)
    Goede reis!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik heb het ook gezien ja, heel apart... Wat ik ook wel wat kort door de bocht vond, was dat hij dan z'n baan kwijt was. Hoewel zo'n bedrijf er ms ook weer geen boodschap aan heeft wie het doet, maar meer dat het gebeurt.

    BeantwoordenVerwijderen