donderdag 3 september 2015

Fase B contract

Het stijve wijf in plaats van het rijke wijf haha. Nou... ik ben zoooo blij met mijn chiropractor. Vanmiddag heeft hij me behandeld en het werd gewoon 'instant helder' in mijn hoofd. Tsjonge jonge, ribbenkast zat vast, bekken en nog wat meer. 

Combinatie van stress, (duh) te weinig bewegen op mijn werk (zeg maar na elke 45 minuten opstaan en even lopen) en de naweeën van de aanrijding van vorig jaar. Dat laatste zorgt ervoor dat mijn lijf weer in een soort van beschermhouding springt, wanneer ik stress ervaar.

M. belde net. Hij heeft met het uitzendbureau een gesprek gehad over zijn fase B. contract. Dit jaar tot en met 31 december loopt het contract nog. Eind oktober weten ze of het contract verlengd gaat worden. Mocht het wel verlengd worden dan gaat M. voor 32 uur werken per week. Des te meer uren hij nu werkt, des te minder er per uur overblijft. 

Ik twijfel nog, 32 uur vind ik ook wel erg aantrekkelijk. Dan zou ik in plaats van 4 dagen van 9 uur (wat ik nu doe) kunnen kiezen voor 4 dagen van 8 uur. Of nog fijner, maandag, dinsdag en donderdag 9 uur en woensdag dan 5 uurtjes.
(Dat breekt zo lekker de week :)) 
Zal eens navragen wat mijn salaris wordt bij 32 uur werken.

Nou, voordat ik te lang in dezelfde houding blijf zitten, ga ik even wat anders doen. Ik merk wel dat ik 'gaar' ben. Is wel normaal hoor, na een behandeling. Afvalstoffen komen vrij en vermoeidheid komt eruit. Dus ik doe nog even rustig aan vanmiddag. 

Ik heb de nieuwe Flow gekocht en het vestje voor mijn achternichtje kan in elkaar. Volgende week weer met frisse moed aan het werk. Met een andere instelling. Ik ben een van de weinigen die zich (heel) druk om dingen maakt. Voegt niets toe. Kost mij alleen maar veel energie en ook nog geld, met die extra behandelingen :)


1 opmerking:

  1. Haha! Jaja.. vooral dat laatste.. makkelijker gezegd dan gedaan, je minder druk maken.. Aard van het beestje? Hier wel ;o)

    BeantwoordenVerwijderen