zondag 16 augustus 2015

Hypotheek onder de 77.000 euro

Het was even zoeken (we hebben de post van de afgelopen weken nog niet in mappen), maar.....

Onze hypotheek komt door de laatste aflossing onder de 77.000 euro. Jihaaaa.
Uiteraard ben ik door gaan rekenen waar we dan aan het aan van het jaar op zitten. Hmmmm. 75.699,42 euro (als ik het goed heb berekend). Maar dan wil ik het liefst natuurlijk op 75.000 euro rond eindigen. Dus ga ik zorgen dat ik toch nog dat geld apart heb staan voor de laatste aflossing in december.

Gisteren hadden we een klusdag. Gelukkig met hulp. Zo stond ik om 7.45 uur al buiten (unicum). Het plafond op de overloop is dicht. Het laatste plankje laminaat is gelegd. Nu zijn er heeeeeeeeel veel dingen die ik moet/mag/kan doen. Gaten en naden vullen. Schilderen. Muren voorbereiden voor het stucen.
Lelijke louvre deurtjes van de badkamer spuiten en voorzien van deurknopjes.

Nou, een 24 uur per dag extra zouden fijn zijn. Want vanaf morgen is de vakantie voorbij. 

Degenen die een een of meerdere certificaten voor mijn e-book hebben gekocht. Ik mail jullie deze week met heel leuk nieuws en wat vragen. 

Ik vind allerlei leuke documenten (nou ja, BKR overzichten met commentaar en brieven aan instanties) terug op de computer. Allemaal input voor het boek.

M. en ik gaan vandaag aan de slag met een nieuw overzicht voor inkomsten en uitgaven. Met alle klus- en verbouwplannen eens even kijken hoe we daar zo snel mogelijk zoveel mogelijk geld voor apart kunnen zetten.

Dinsdagochtend heb ik nog een spannende afspraak. Daarvoor is het nieuwe overzicht ook van belang. Fijne zondag toegewenst.


3 opmerkingen:

  1. Wat goed dat jullie al zoveel hebben afgelost! Chapeau!
    Ben nu wel benieuwd naar die spannende afspraak van gisterochtend... :-D

    Groet, Tineke

    BeantwoordenVerwijderen
  2. oooo wat SPannend!!! ik heb een certificaat van je boek gekocht destijds, dus ik zal een mail ontvangen over hoe en wat! Zat er laatst al een keer aan te denken hoe het gaat met het schrijven/ publiceren van je boek. En natuurlijk van harte gefeliciteerd met jullie mijlpaal van 77000 euro! whoehoe!

    BeantwoordenVerwijderen