woensdag 12 augustus 2015

Geld terug van de stookkosten (van de oude flat)

Na een bijzondere dag en nacht wachten, rennen, reizen, wachten, wachten en nog meer wachten zijn we blij dat we weer veilig thuis zijn.  De overloop boven is voorzien van een vloer. Wow zeg, wat een verbetering. Mijn vader heeft erg zijn best gedaan de afgelopen dagen. Ziet er zooooo mooi uit.

Uiteraard was er ook veel post. Twee paar nieuwe schoenen voor mij. Crocs, kleurrijke sandalen. Eén paar zit goed en staat superleuk. Het andere paar (zelfde model) valt helaas wat strakker uit. Ik twijfel nog wat ik daarmee doe. Houden of toch voor alle zekerheid terugsturen. Ik kocht de schoenen in de opruiming namelijk.

We ontvingen een schrijven van de L.idl. We hebben vorig jaar 3 ligbedjes gekocht en die zijn stuk. Nu zagen we vlak voor de vakantie de doos waarop staat dat we 3 jaar garantie hebben. Gelukkig hadden we de bon ook nog en mogen we de bedjes tegen vergoeding van het aankoopbedrag weer inleveren.

We ontvingen ook de langverwachte creditnota van de stookkosten van de flat.
Over de periode januari 2014 tot en met juni 2014 gaat dat. Ontvangen we maar liefst nog 241,93 euro. Ik voel toch nog één extra aflossing aankomen denk ik haha :) 

Oh ja, ons bankrekeningnummer is helaas niet bekend bij de verhuurder. We hebben ook maar 14 jaar lang, maandelijks de huur overgemaakt :) 
Ik zal ze morgen met alle liefde een mailtje sturen.

Vanavond was ik met dochter nog even bij mijn ouders.
In een poging om poes Semmie mee naar huis te nemen.
Laat ik het er op houden, dat de poes het daar erg naar haar zin heeft.
Ik weet dat mijn vader geen 'beesten' meer wil. Anders mocht ze van mij daar wel blijven. Het is voor haar zo'n walhalla met de grote tuin en alle beesten die ze vangt (kikkers, muizen en vlinders).

Voor ik na ruim 36 uren niet te hebben geslapen omval, wens ik jullie een fijne avond. Eens zien wat morgen ons brengt. In ieder geval hoop ik mooi weer, een donkere EN een lichte was en verder lekker bijkomen van de reis.

3 opmerkingen:

 1. Dat klinkt als een goede thuiskomst! Mooi dat jullie het zo fijn hebben gehad. En die schoenen zou ik terugdoen. Opruiming of niet; als ze niet lekker zitten doe je ze uiteindelijk meestal toch niet aan en dat is toch zonde!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Welkom thuis!
  Ach, wat schattig, die Semmie... Zo moet onze hond thuis ook altijd weer wennen na een logeerpartijtje. <3

  Groetjes, Tineke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Weer veilig geland, na al die avonturen in Amerika.
  Op vakantie verlang ik de laatste dagen voor vertrek altijd wel weer naar huis, maar eenmaal thuis verlang ik weer naar de vakantieplek. Ik moet altijd weer even aarden, het duurt een paar dagen dat ik in die tussenwereld zit.
  Knap dat je zo snel al weer in de financiën duikt. Ik vermijd dat meestal na de vakantie.
  Misschien gaat je vader poes toch wel missen, en mag ze terug op avontuur in de tuin. Dan heeft iedereen er vrede mee.
  Wat goed van al je aflossingen.
  Hoop dat je mag wat meer werkzekerheid krijgt.

  BeantwoordenVerwijderen