Doorgaan naar hoofdcontent

Zweet tot in mijn bilspl..t

'Je plakt helemaal niet' zei de kapster. Dat klopte, want ik had die ochtend thuis gewerkt en was met de auto + airco naar de kapper gereden.
Volgens haar had ze die ochtend veel plakkerige klanten behandeld :)

Na mijn kappersbezoek reed ik nog e v e n door naar het plaatselijke winkelcentrum. Nagellak remover en de Flow vakantiebox had ik in gedachten. Oh en nieuwe bh's waren ook wel zeer wenselijk. 

Zo shopte ik in iets van drie uur al mijn zakgeld voor de komende maand op. 
Ik moest zelfs  terugboeken van mijn spaarrekening. Want ik dacht dat de bustehouder van mevrouw M. Dekkers 70% afgeprijsd was. Maar ik had de stickerkleur niet goed gezien. De afprijzing was 50%. Om dat bedrag voor mezelf enigzins goed te praten kocht ik bij de H.ema nog twee simpele gevallen. 

Van de dames die van gecombineerde setjes houden, nou.. bij mij lukt dat op een of andere manier nooit. No way Gosé dat ik 16 euro (IN DE OPRUIMING) voor 1 bijpassende string betaal. Ik geef wel rustige (veel) geld aan andere dingen uit. Maar op het gebied van ondergoed ben ik echt een mega kniepstuiver. Gewoon 3 strings voor 3 euro is goed genoeg haha.

Vroeger had ik een vrouwelijk collega, die gewoonweg niet kon begrijpen dat ik gerust een bruin zwart gestipte bh met een witte of grijze onderbroek aan doe. Natuurlijk vind ik die combi's niet mooi staan hoor. Maar ik denk praktisch. Wat is schoon. Wat heeft nog geen formaat hangmat, nou combineren dan maar :)

Hoe zit het met de 'gemiddelde lezeres' hier. Gecombineerd setje? Of ook gewoon praktisch? Voor mannen is dat veel makkelijker bedenk ik net.

Verder kocht ik een flatterige wijde broek, alvast voor in het vliegtuig. Wel met een bijpassende kleur shirt. Ach... en nu ik er toch was, speurde ik naar schoenen. Ik twijfelde over een paar 'kleppers'. Zaten wel lekker, maar zagen er ietwat degelijk uit. Dus ging ik als laatste naar de S.capino. Zonder airco, met plat dak en al mijn aankopen bij me. Ik vond een paar gave schoenen. Paste 'en passant' nog wat korte broeken. En toen het zweet me ineens overal stond, vond ik het de hoogste tijd om naar huis te gaan.

Bij thuiskomst waren ook mijn via M.arktplaats gevonden Crocs er. Die passen precies en zijn lekker plat. Ideaal voor lange afstanden in Amerika.

Nu blog ik in de bikini en hoop op een fikse regenbui. In de tuin was het vanmiddag 47 graden in de zon. In huis is het nu 27 graden. Ik wil niet zeuren over het weer maar doe het toch. Ik vind dit echt te heet. 
Morgenvroeg ga ik werken. Lekker in de airco :) 

Reacties

  1. Nu, achter in de tuin, vind ik het heerlijk. Maar vanmiddag op school was het te warm. We hebben het rooster aangepast (uiteraard), maar je zit toch met 32 man in een lokaal met en dat is wel weer fijn (niet) TWEE klapramen.
    Maar ik ga niet klagen, vorige week had ik mijn vestje nog aan : -))
    Merel

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Awel. Ik koop regelmatig setjes en die geraken dan apart in de was of in de stapel 'nog in de kast te leggen' ergens tussen de broeken en een topje. En ik combineer dus eigenlijk zelden of nooit. Ik kan gerust een mintgroene BH met wat kant combineren met een bolletjesonderbroek van de Hema. Mijn man heeft er nog nooit wat van gezegd. Alleen kwam er onlangs een onderbroek boven drijven die onmiskenbaar van mij was ,maar hij had ze nog nooit gezien :p. Die heb ik dus maar in de kringloopzak gedaan. Want die strikjes vond hij maar niets.

    Ik vind je blog erg grappig geschreven....

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ja hoor, altijd setjes behalve als het de-week-van-de-maand is. Dan draag ik lekkere grote meest zwarte onderbroeken :)
    Anders dus setjes waarvan de kleur bij mijn bovenkleding moet passen.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Nee, geen setjes hier. Ik wil graag katoenen onderbroeken dragen en vaak is het materiaal van die leuke slipjes die bij de bh passen van viscose ofzo. Bovendien raak ik die setjes toch kwijt in de was... En mijn vriend maakt het allemaal niet uit :)

    Mariska

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik ga voor zeer praktisch, altijd een setje want (vrijwel, op hier en daar een stipje na) al mijn lingerie is effen zwart. Mijn vriend klaagt er niet over, sterker nog die zei al aan het begin van onze relatie 'geen geld aan uitgeven want zonde', hij had daar ook een redelijk duidelijk argument voor 'ik heb toch liever dat je het weer uittrekt..'.

    Groetjes Lily

    BeantwoordenVerwijderen
  6. 10 punten voor de titel alleen al!!
    Kocht ooit een sexy setje en toen vroeg de verkoopster of ik eea nog wilde passen. Ach mevrouw..het blijft toch maar even aan hoop ik. Haha.
    Heb momenteel geen setjes en vind het ook niet belangrijk. Als het maar schoon is en lekker zit en niet opkruipt.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Mijn collega's zien gelukkig mijn ondergoed nooit......

    Soms heb ik ineens toevallig iets bijpassends aan, omdat roze / paars nou eenmaal favoriete kleuren zijn. Maar ik ga vooral voor comfortabel!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Ben ik trouwens de eige die cindt dat de kruisjes in slips altijd te kort zijn en te ver naar achteren zitten?

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Nee, hier geen setjes, geen 1 zelfs! Ik heb 1 merk bh die me perfect zit, en die koop ik dan graag in de angebot omdat ze me anders veuls te duur zijn...in de aanbieding zijn ze dan "nog maar" 37 euro...dussss over de strings maar te zwijgen. Die shop ik vaak bij de z.eeman of a.ction...veel voor weinig is dat het credo!

    Gr. Boukje

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Het was inderdaad bloody hot. Pff. Moest werken bij mijn bijbaan en mensen klagen dat het heet was het op terras, nee ik dan met mijn lange zwarte broek en lange jasje. Pfoe.

    Over setjes gesproken. Ik heb er wel een paar, zeker van de tijd toen ik nog vrijgezel was, want... je weet maar nooit ;) Nu draag ik eigenlijk nooit meer setjes, gewoon omdat ik de ene bh en de andere string lekker vind zitten.

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Altijd een setje. Zwart, zwart en zwart. Ik heb één setje voor mooi, grijsblauw met kant, maar die wordt alweer oud en is het tijd voor een nieuwe. Ik heb niet alleen een grote maat, maar daardoor ook een dikke buik. Alle broekjes zakken af, ook de zogenaamde heupslips. Er is maar één perfect zittend broekje en die komt toevallig van de HEMA. Ik koop die in per stapel. BH's geef ik wel veel geld aan uit. Die moeten ook goed zitten. Ik betaal daarbij niet voor het merk en niet voor het mooi, maar voor de kwaliteit. Anna

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Hier geen enkel setje. Ik vind al m'n bh's prima passen bij m'n zwarte onderbroeken. ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Voor mijn operatie had ik een bhmaat waar de bh's al duurder waren dan de meesten voor een setje uitgeven. En in die maten bestaan de meeste setjes niet, die houden op bij D, of E.
    Sinds een jaar heb ik de keuze. Maar nu ben ik gewend om praktisch te denken. Ik ben al blij dat ik nu de keuze heb voor mevrouw Dekker's creaties. Combi's? Wie ziet je onderbroek dan? Alleen degene die je lief vindt, bij mij. En die is niet op mijn kleren gevallen (al kan hij het een enkele keer best waarderen, maar het is geen moetje)
    Dus ik kan degenen niet eens snappen die zeggen dat ze zich niet kunnen voorstellen dat je een groene bh combineren met een witte onderbroek. Wat als die groene bh de enige is die je zonder pijn kunt dragen?

    BeantwoordenVerwijderen
  14. hier ook de 3 strings voor 3 euro van de H.ema.. zitten heerlijk, gaan lang mee (hiervoor van de z.eeman.. bedacht dat ik die had gekocht toen ik 16/17 was... ? vorig jaar net de laatsten weggegooid... nooit verwacht dat ze zo lang mee zouden gaan!) en idd no way dat ik 16 euro voor een simpele string ga betalen die niemand ziet.. en mn man is allang gewend aan mn zwarte strings ;) (en ik heb meestal ook gewoon zwarte bh's, hou niet van drukke dingen, dus geen stippen enz, kleurtjes ben ik ook niet zo van, dus simpel zwarte bh's, kant zit niet lekker enz. doet gewoon zeer. beperkt de keuze enorm helaas.. en dan eis ik ook nog ondersteuning, daar zijn ze tenslotte voor.. heb er dus welgeteld 2... ik haa tt shoppen ervoor omdat er vaak geen 1 naar mn zin is en je bent uren kwijt, bh's passen met kinderen erbij gaat niet (hou ze maar eens in de gaten terwijl je bloot in een hokje staat ?? en ze rennen de winkel door, daarbij is dochter hoogsensitief, en is t gewoon te druk voor haar, al binnen 5 min is die niet meer te genieten) dus nee hou neit van shoppen en zeker niet voor bh's omdat ik die wil passen en dus niet online kan bestellen :( helaas pindakaas..

    maar ja 1 voordeel mn zwarte bh's matchen dus heel toevallig wel bij mn zwarte strings, maar setjes zijn t absoluut niet :p

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Woonboerderij van mijn ouders te koop in Kolham

Huis te koop in Kolham Sinds vandaag opnieuw op Funda.  Met betere foto’s :) en een verlaagde prijs. De boerderij van mijn ouders in Kolham. Ruim 340 m2 woonoppervlakte. Plus een heerlijke tuin. En ja, ik heb hier in geen tijden iets gepost.  Het is/was een bewogen jaar. Hopelijk is er binnenkort een nieuwe eigenaar voor het huis van mijn ouders. Iemand die het zijn/haar eigen vorm gaat geven. Link naar Funda voor het huis te koop in Kolham  Update: Het huis is verkocht :) De akte is in januari 2024 gepasseerd.

Nieuwe 7 dagen weekend website en ik blog weer

www.7dagenweekend.nl  Nou het duurde even twee jaren :) In november 2021 stopte ik met full-time werken. Veel plannen had ik. Heerlijk wakker worden zonder wekker. Mij richten op het huis. De moestuin, mijn cursussen, creativiteit, opleidingen en nog andere dingen. Er gebeurden veel ongeplande, onverwachte en onprettige dingen.  Gelukkig ook veel mooie dingen hoor.  Uiteraard wel heel dankbaar voor alle tijd die ik door kon brengen met de mensen die er nu helaas niet meer zijn. Ook voor de tijd die ik door kon brengen met de mensen die er nog wel zijn :) Waar mijn hulp welkom was.  En nu voel ik weer ruimte. Plus behoefte om te bloggen.  Vandaag legde ik de laatste hand (ja voor nu :)) aan de nieuwe website van Martijn en mij. www.7dagenweekend.nl Oh ja en natuurlijk hebben we ook iets leuks bedacht als bedankje voor het inschrijven op onze nieuwe mailinglijst. Zes fundamentele vragen uit het boek Goed omgaan met geld van Pierre Pradervand. Je krijgt het PDF bestand door je gegevens hi

Als alles kan, wat kies je dan?

Het is al bijna weer lente Tsjonge, de eerste weken van het nieuwe jaar zijn voorbij gevlogen. Heb je: je woord van het jaar je vision board je mindmap je wensen en doelen etc. etc. allemaal al in kaart gebracht :)  Ik ga mijn 'vision board' tekenen. Mijn woord van het jaar is: AVONTUUR Cursus- en challenge verknettering Het einde van 2023 en het begin van 2024 merkte ik dat ik in mijn eigen 'valkuil' stapte.  Want ik meldde mij voor de ene na de andere cursus en challenge aan. In plaats van ontspannen te kiezen voor hetgeen ik echt zin had om te doen. Vorige week luisterde en keek ik op 1,5 keer de snelheid '6 van 12 Masterclasses' die ruim 2 uren duurden. Hai... Ik raakte op een gegeven moment zo geïrriteerd van mijn eigen gedrag. Want, ja, hele interessante informatie. Maar nee, niet mijn stijl van 'les geven en zakendoen'. Maar 'iedereen' die de stappen had gevolgd was 'zo succesvol'. Alleen als je 1 ding zou kiezen en het hele plan z