maandag 20 juli 2015

VAAAAAAKANTIE

Officieel zou ik morgen nog werken. Onofficieel bekeek ik hoeveel verlofuren ik nog had staan en zat om 17.00 uur in de auto. Met alle werk overgedragen aan mijn collega en een vakantiemelder aan voor mijn persoonlijke mail.
Wat een heerlijkheid. 
Pas op 17 augustus kom ik de collega's weer verblijden met mijn komst.

Ik ben nog niet helemaal (eerder helemaal niet) in de vakantiestemming.
Vanavond beantwoordde ik iets van 18 mailtjes naar aanleiding van mijn detoxsucces. 

Mocht je nog op antwoord wachten, ik typ morgen weer verder.
Tussen het schilderen, boodschappen doen, huis opruimen en koffers inpakken door. 

M. is vanavond wel heel actief geweest. De afwas is klaar, hij heeft zijn kleding voor zijn laatste werkdag gestreken. De trampoline ingepakt.
Deze gaat niet mee op reis hoor :) Het springvlak is verzakt (en ik heb er niet eens zoveel gebruik van gemaakt). De garantieperiode is nog net niet verstreken, dus mag het retour. Dat is fijn. Want als sportief wief in spé wil ik na de vakantie graag aan het springen.

Van de letselschade ontving ik vandaag een mailtje. Door vakantiedrukte waren ze vergeten mij een brief van 22 juni j.l. door te sturen. Daarin gaf de tegenpartij aan, dat ze nog op antwoorden wachten van vragen gesteld op 13 maart j.l. Echt... niet te filmen. Ik weet niet beter dan dat ik alle vragen beantwoord heb. Nou... 17 augustus heb ik een 'date' om te bellen met de verzekeringsman die mijn belangen behartigd. Ik kijk er nu al naar uit.
Zou blij zijn wanneer dit allemaal afgerond is. Maarja, geduld blijft een schone zaak. Heb ik schijnbaar bij mijn geboorte weinig van meegekregen. Zal mijn moeder eens vragen.


3 opmerkingen: