Soms schrijf ik blogposts welke affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg wanneer je iets via deze link koopt. Hierbij zal ik alleen naar diensten of producten verwijzen, waar ik zelf 100% achter sta.
19 juli 2015

Pakketjes en detoxweekZooooooo... wat een bijzondere week. Als eerste mijn S U P E R resultaat met detoxen. 4,2 kg eraf. Ruim 32,5 cm eraf waarvan 14 cm op mijn buik. Ik had één broek die niet paste, nog niet naar de kringloop gedaan en die kon ik na 6 dagen weer aan, met de knoop dicht. Jammergenoeg had ik al mijn andere broeken al wel weggedaan :( Wist ook niet dat het zo snel zou gaan bij mij.
M. is 3 kilo kwijt en 10 cm op zijn buik. Dus we gaan een stuk slanker en fitter op vakantie.

Ik voel me 'lichter', fitter en energieker en ben wel blij dat het achter de rug is hoor. Vandaag was de eerste detoxloze dag en gingen we direct BBQ-en :)
Ter gelegenheid van mijn vaders verjaardag.
Ik heb brownie en ijs als toetje gehad en vond het echt mierzoet. 

Ik ga nog vanaf morgen wel gewoon door in de ietwat aangepaste versie met het programma. Want ik heb de smaak te pakken. Ik wil me graag zo goed blijven voelen. En voor het eerst sinds jaren een keer slanker terugkomen van vakantie haha.

Voor degenen die willen weten wat ik gedaan heb (op mijn vorige blogpost had ik al wat reacties zag ik) mail me maar even, op het rijke wijf email adres (rechts op mijn blog).

Verder was het pakketjes week. Ik verstuurde er heel veel en ontving ook veel. Een 'kudde' Crocs schoenen. Waarvan helaas maar 1 paar goed zat. Mijn moeder had ook geluk, die paste een paar leuke Crocs gympen. De rest kon retour. 6 dozen met producten voor de start van ons nieuwe bedrijf :)
Schrijf ik wel meer over zodra het succesvol wordt. De eerste twee klanten zijn er al. Erg leuk om weer bezig te zijn samen met ons twee.

Daarnaast nog twee erg leuke dingen, waar ik nog niet over kan schrijven. Degenen die mij kennen, weten hoe moeilijk ik dat vind. Het eerste leuke verschijnt dit najaar. En nee... daarmee bedoel ik niet mijn e-book. Maar.... daar moet/wil ik wel snel mee aan de slag.

Want het tweede leuke ding gaat plaatsvinden in de week na mijn vakantie. En beide dingen zouden wel eens grote invloed op het e-book kunnen hebben.

Stuiter de stuiter. Kan wel merken dat ik veel suiker heb gehad vandaag. Zelfs typen gaat in de turbostand.

Dochter is sinds twee weken weer thuis. Ze heeft bij mijn neefje en nichtje gelogeerd. Ze 'hangt' al weer op haar kamer, met de laptop, om een filmpje op You.Tube te plaatsen. Als vanouds. 

Morgen kan ze rustig bijkomen, want dan moeten wij allebei nog werken. Dinsdag neem ik al vast vrij heb ik besloten. Mijn vader was hier vorige week. Hij gaat in de vakantie wat klussen in ons huis. Daar moet ik nog wel wat voor voorbereiden.

Nou, hypermodus uit. Ik ga de zolder opruimen. Ik vind het altijd erg fijn om in een opgeruimd huis terug te komen na de vakantie. Helaas zijn de opruimkabouters al vrij.

Would you like to comment?

 1. Wat een cliffhangers allemaal!
  Ruim 4 kilo kwijt, dat is een succes te noemen.
  Fijne vakantie.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je bent lekker bezig. Ik ben benieuwd naar alle spannende dingen die gebeuren gaan! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Allemachtig, 14 centimeter alleen al van je buik, dat zal zeker een goed gevoel geven! Klinkt wel interessant zo, die detox!

  BeantwoordenVerwijderen