zondag 12 juli 2015

Minder hypotheek en minder....

Naast minder hypotheek betalen, ben ik sinds vanmorgen ook heel blij met een ietwat slankere versie van mezelf. De eerste twee dagen van mijn detoxkuur hebben goed resultaat geboekt. De weegschaal gaf 2,9 kilo minder aan. In cm's zijn er 5 af onder 'de borst', 7 (ZEVEN !!) van mijn taille, 1 van mijn buik en 1 van mijn bovenbeen.


De eerste 2 dagen vond ik wel zwaar. Ter afleiding ben ik gaan opruimen en gaan breien. Met het laatste kan ik zoals je ziet 'even' niet verder. Want uiteraard hebben we geen andere plek in huis voor poes Semmie, dan OP mijn breiwerk. :)

Vanmiddag gingen M. en ik op pad voor een nieuwe koffer. M. wilde ook nog een nieuwe korte broek. Dus snuffelde ik op de damesafdeling. Ik paste maarzo een maat kleiner. Jihaa. Nog een beetje strak rondom de benen. Dus ik heb nog geen broek gekocht. Koffer vonden we wel. Met extra korting door de airmiles. Altijd fijn.

Het detoxprogramma gaat de komende week in een minder zware versie verder. Ik ben heel erg benieuwd naar het eindresultaat. 

Ga ik nu een poging doen om mijn breiwerk onder poes Semmie vandaan te halen. Fijne zondagavond.

6 opmerkingen:

 1. Wat goed zeg! Ik zou ook graag willen weten welke je doet. Lijkt me een mooie kickstart om ook weer op m'n streefgewicht te komen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ben ook benieuwd! In ieder geval nog veel succes bij het vervolg.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi dat het zo goed werkt! Dat zijn nogal een centimeters!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ben wel benieuwd naar welke detoxkuur het is! Klinkt als een wonder, wellicht kan het ook iets voor mij doen.

  BeantwoordenVerwijderen