woensdag 1 juli 2015

Help, mijn buurman heeft een hobby

Bijna vakantie voor onze dochter. Maandag had ze een sportochtend. Daarna ging ze bij een vriendinnetje logeren. M. en ik namen het ervan en gingen lekker eten op een terrasje met zijn twee.

Gisteren had M. een wedstrijd en ging dochter naar de musical van haar oude klasgenoten. Ze zat in een combigroep vorig jaar. Bijna heel 'oud' groep 8 was er gisteren om te kijken. Leuk hoor. Ze vond het ook wel spannend om te gaan. Ik mocht uiteraard niet mee :) Ik was alleen goed voor het vervoer.


Vanmorgen ging dochter voor de allerlaatste keer naar de ortho. Jihaa!!! Daar zal ook nog wel een factuur van komen, maar dan zijn we er ook af. Vanmiddag ging ze naar de kapper. Lekker stuk van haar haar af.


En vanavond.... lagen we lekker op onze ligbedjes buiten. Beetje te doezelen.... Totdat de buurman hout ging zagen met zijn mega cirkelzaag. #schrik 

De buurman heeft houtbewerken als hobby. Fijn hoor dat hij zo creatief is. Het maakt wel lawaai, dat groffe zagen, het figuurzagen en het schuren. ^-^
De buren zijn heel aardig hoor. En wij krijgen de restjes.

Nu we toch weer wakker zijn ga ik maar even de was ophangen, haha. Morgenvroeg werk ik vanuit huis en zal ik tussendoor denk ik nog wel een was ophangen. Ook ik ga nog even naar de kapper. 'Mijn' kapster gaat binnenkort trouwen en zal er vast een poos niet zijn.


Ik zag dat ik 'ineens' wel heeeele dikke plukken grijs haar heb. Zal de studie zijn denk ik. Of het bedrag van de offerte, voor het opknappen en schilderen van de bestaande dakkapel. Tsjonge jonge. Over schrikken gesproken.


Oh, we kregen ook nog post van de verhuurder van de flat. Over de afrekening van de blokverwarming van 2014. Niet alle gegevens waren beschikbaar. En er was een technisch mankement geweest. Daardoor krijgen we de afrekening pas NA de zomer. Liegbeesten. Want ik weet dat een medewerkster die dat elk jaar regelt langdurig ziek is. Maargoed, na de zomer geld terug is ook leuk. Wat jij?

2 opmerkingen:

  1. Ik heb ook mega-aardige buren, maar die muziek .... en ze zingen nog mee ook : -))
    Merel : -)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ja, fijn he, zulke buurmannen. Nu het mooi weer wordt en jij en ik graag buiten in de tuin willen genieten, genieten de buurmannen ook.... jaaa, van hun hobbymaterialen. Allemaal elektrisch gereedschap dat zo nodig gebruikt moet worden. Ik weet er alles van. Was de zomervakantie maar alvast begonnen, dan zijn ze tenminste weg!!!

    BeantwoordenVerwijderen