woensdag 17 juni 2015

Verlaging energielasten

Voor onze energiekosten betalen wij al weinig. 75 euro per maand voor ons verbruik van energie en gas. Mede dankzij onze zonnepanelen is het een laag bedrag natuurlijk. Maar we kregen bericht van de energieleverancier.
De tarieven gaan omlaag. Altijd fijn. Gaan bij jou de tarieven ook omlaag?

Ik weet de percentages zo niet uit mijn hoofd. Ons maandbedrag laten we eerst zo staan. Bij de volgende afrekening krijgen we dan graag weer geld terug.

M. heeft vandaag even gemaild met de verhuurder van onze oude flat. We krijgen nog geld terug van de verwarming van vorig jaar. In de flat hadden we blokverwarming. Die afrekening kon niet direct plaatsvinden toen we vorig jaar daar alles afgehandeld hadden. Erg bijzonder. Gaat vast niet om een wereldbedrag hoor. Maar alle extra's zijn mooi meegenomen.

Vandaag had onze dochter haar laatste belangrijke proefwerk. Wiskunde. Tot tranen toe heeft ze opgaves geoefend. Duimen jullie mee dat ze tenminste een 5 haalt op haar rapport. Natuurlijk is hoger mooi. Maar dat maakt mij niet uit. 

Ik heb de afgelopen twee weken korter gewerkt, daar waar dat lukte. Zo was ik eerder thuis om te helpen met haar huiswerk. Of om haar te stimuleren om haar huiswerk te doen. Gelukkig heeft dat geholpen. De rest van de onvoldoendes heeft ze weggewerkt. Draait het nu alleen nog om wiskunde. Vrijdag krijgt ze uiterlijk haar cijfer. Ik ben zoooo benieuwd.

Vandaag was een intensieve dag. Het thuiswerken/studeren vind ik aan de ene kant erg fijn. Ik hing tussendoor even een was op :) Maar ik was ook snel afgeleid. Want ik zou aan de studie. Maar dat is er niet van gekomen. Ik heb wel heeeeeel veel achterstallige werkdingen afgehandeld. Morgen moet dat dus echt anders. Een uurtje mail en dringende zaken. Dan die schermen dicht en echt aan de bak.

Om dat ook te kunnen volbrengen, nu ook gauw naar bed.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten