vrijdag 19 juni 2015

Spouwmuur isolatie

Ken je het geluid van een borende tandarts? Neem dat keer factor 10. Er wordt geboord en 41 m2 van ons huis wordt nu voorzien van spouwmuur isolatie.

Ik vind het wel spannend. We hebben gekozen voor isolatieparels. Hopelijk blijven ze tussen de muren haha.

Ondertussen is M. bezig met het aanvragen van Esta formulieren voor onze reis naar Amerika. Wat willen ze veeeeeel van ons weten zeg. Tot aan werkgevers aan toe. 

Ik heb net voor 5 dagen een apartement in Rome geboekt. Daar gaan we in september met ons tweetjes naar toe. We hebben geen saai leven zeg maar. 

De opdracht voor school vordert gestaag (nou eigenlijk niet, maarja, dat klinkt niet zo positief). 11 juli moet ik het inleveren. Vanaf volgende week elke dag maar een stuk schrijven. Ik moet nog best veel gegevens achterhalen om kosten te kunnen vergelijken. Ik merk dat mijn concentratie 0 is op dit moment.

Want.... over een half uurtje gaat onze dochter voor het eerst alleen met de trein naar mijn zusje. We hebben de reis wel een aantal keren samen gemaakt. Maar toch, 13 jaar en dan 1,5 uur alleen op pad. Vanavond heeft mijn nichtje de eindmusical van groep 8. Ze heeft onze dochter speciaal uitgenodigd. Lief he...
Morgen doet mijn neefje mee met het NK trampoline springen, daar gaat dochter ook mee naar toe.

Gaan wij lekker naar de film vanavond. Naar de Surprise. Via Symbid hebben we aan crowdfunding gedaan. We kregen 'gratis' kaarten. Helaas heeft de film weinig bezoekers getrokken. Van onze ingelegde 100 euro krijgen we waarschijnlijk maar 50 euro terug :( Ach ja, risico van het 'vak' hou ik het maar op.

Nou... ik ga koffie/thee zetten voor de 'klusmannen' en dan duimen dat dochter op tijd is voor haar treinreis.

2 opmerkingen:

  1. Spannende ontwikkelingen. Ben benieuwd of die isolatie goed werkt, want wij denken er ook over na om te gaan (laten) isoleren met parels!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Knap hoor - loslaten! Maar ZO goed voor haar!

    BeantwoordenVerwijderen