zaterdag 20 juni 2015

Ruim 400 euro bespaard, in 1 gesprek

In februari van dit jaar, lieten we een vloer leggen. In de slaapkamer en hal. De bovenverdieping zou ook nog gebeuren. Maar tot op heden is dat er nog niet van gekomen. Er moeten namelijk eerst nog wat andere werkzaamheden gebeuren. Dat gaat plaatsvinden in juli. 

Ik had er niet over geschreven volgens mij, maar wij waren niet blij met de manier waarop de vloer gelegd was. Slordig gedaan. Ik heb daar vrij laat over gebeld met het bedrijf waar we het laminaat gekocht hebben. 

Ondertussen hadden we ook nog steeds niet betaald, omdat dat na het leggen van de vloer op de bovenverdieping pas hoefde. Dat voelde voor mij niet lekker.

Gisteren nadat de spouwmuurisolatiemannen de klus geklaard hadden gingen M. en ik op pad. Naar de 'vloerenwinkel'. De oorspronkelijke prijs van de vloer was 1250 euro. Ik liet aan de eigenaar van het bedrijf de foto's zien waar we niet tevreden over waren. Hij gaf nogmaals aan dat ik beter direct had kunnen bellen, omdat hij er nu zo weinig aan kon doen. Dat begreep ik.
Maar hij vond het zo vervelend dat we niet tevreden waren dat we niets voor het leggen hoefden te betalen :)

Kregen we een rekening voor maar 850 euro. Hoe coulant zeg! 
De 'besparing' gaan we daar toch wel weer besteden hoor haha. Want we zagen een heel mooi vloerkleed. Plus we hebben bedacht dat we de trap laten bekleden. Oh en ze hebben daar hele gave jaloeziën voor in onze keuken.

Bij het boodschappen doen vond M. nog 50 cent in een karretje.
En de spouwmuur isolatie kwam niet op 935 euro maar op 775 euro.
Wat een fijne berichten zeg.

Nou, genoeg gejubel op de zaterdagochtend.
Ik zit in de trein, onderweg naar mijn laatste lesdag voordat ik mijn opdracht in moet leveren.

Ik overwoog te spijbelen vandaag. Lekker naar tassenmuseum Hendrikje in Amsterdam ofzo. Of gewoon in bed blijven liggen. Als ik van mezelf één goede eigenschap mag prijzen, dan is het wel doorzettingsvermogen. 
Ik reis eerste klas vandaag. Dankzij de leuke aanbieding van de NS. 3x eerste klas reizen voor 10 euro. Ja, wel met een 2e klas kaartje erbij hoor. Daar heb ik mijn weekendvrij abonnement voor.

Tijd voor een theetje. Uit eigen thermoskan. Dat dan weer wel :)
Fijne zaterdag. Hopelijk met leuke dingen.

4 opmerkingen:

  1. Dan hebben jullie echt veel geluk gehad !

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Na de nodige financiële pech in jullie leven, waar jullie helemaal op eigen kracht en doorzettingsvermogen vanaf zijn gekomen, gun ik jullie deze 400 euro van harte. Jullie mogen ook wel eens zomaar iets krijgen. Vind er maar een leuke bestemming voor.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Dat is nog eens een heerlijke besparing zeg!

    BeantwoordenVerwijderen