Soms schrijf ik blogposts welke affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg wanneer je iets via deze link koopt. Hierbij zal ik alleen naar diensten of producten verwijzen, waar ik zelf 100% achter sta.
17 juni 2015

Geld uitgeven goed praten

We hebben gisteravond een auto gehuurd voor 12 dagen in Amerika. Wat een bedrag zeg. *schrik* Het is dat we zulke goedkope vliegtickets hebben. Uiteraard hebben we gezocht naar aanbiedingen. Avonden aan gespendeerd. Alternatieven gezocht. Gevonden en (her)overwogen. En nu toch maar geboekt. In het verleden kocht ik voor dit bedrag een autootje. 

Gelukkig slapen we bij mijn schoonzus en hebben we naast twee hotelovernachtingen daar verder geen kosten aan. Maar dan nog. Ik merk dat M. en ik het geld uitgeven aan het goedpraten zijn. 
Wie doet dat ook wel eens? Zoveel geld uitgeven voelt een beetje onwerkelijk.
Gelukkig komt het van de vakantiepot.

Vandaag en morgen werk ik thuis. Nou, ik moet aan de bak naast het werken. Zaterdag moet ik namelijk het concept voor mijn module opdracht voor de opleiding inleveren. Nog heeeeeel wat voor te doen.

Vrijdag krijgen we trouwens spouwmuur isolatie. Weer iets van ons lijstje af te strepen. En nog een leuk bericht. Van de andere duurzaamheidslening kregen we creditrente gestort op onze rekening. 49,79 euro. Erg bijzonder. Ik vind het prima hoor. Ik heb er 0,21 cent bij gedaan en het op de 'aflos'rekening gezet.
Even weer sparen voor de volgende aflossing

Would you like to comment?