Doorgaan naar hoofdcontent

Een 6,7 op wiskunde

MAAAMMMMAAA. IK HEB EEN 6,7 OP WISKUNDE. 

Zo plopte er een bericht binnen op mijn iPadje. Superblije dochter, want dit houdt in dat ze over gaat. Vrijdag moeten alle cijfers ingeleverd zijn voor het rapport.

Zoals waarschijnlijk op veel middelbare scholen begint er nu een hectische en rommelige periode. Hier is het een aaneenrijging van evenementen.
Maandag gaat ze zeilen. Of we nog even kunnen zorgen dat ze met fiets en al om 8.15 uur maandagmorgen klaarstaat in Haren. We hebben geen fietsendrager op de auto en dochter heeft een megafiets, dus dat wordt improviseren.

Morgenavond een BBQ. Volgende week nog een dag naar het Groninger museum. Ergens nog een sportdag en zomaar nog 4 dagen tussendoor vrij.

Komt allemaal weer goed.

Nou ik nog een goed cijfer op mijn opdracht. Vanmiddag heb ik me er eindelijk toe gezet. Blijft veel. En lastig. Dat laatste komt omdat ik het gewoonweg niet leuk genoeg vind. Het is wel interessant hoor qua leerstof. Maar ooooh wat saai.
Mijn haakwerk lonkt. De bank waar de poes onder een dekentje ligt te slapen ook.

Dus tig dropjes verder. Zucht. Maargoed. Allemaal luxeproblemen. Want waar krijg je tegenwoordig nog een betaalde opleiding aangeboden? Dus even droploos doorbijten.

Reacties

  1. Joehoe, gefeliciteerd! Echt knap van haar!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Klasse Q! Gefeliciteerd en nu lekker genieten van alle activiteiten op school. Veel plezier. (En ouders sterkte met brengen/halen......halen/brengen)

    Veronique.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. @Veronique dochter heeft heeeeeel sportief besloten te gaan fietsen maandagochtend ^-^

      Verwijderen
  3. Ook zo gek op dropjes, ik vooral op de zwart-witjes en die zijn niet echt goed als je hoge bloeddruk hebt.

    Gefeliciteerd dochter, goed gedaan

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dank @Lot voor de felicitaties. Ik heb last van lage bloeddruk :) dat scheelt

      Verwijderen
  4. Wat goed zeg, gefeliciteerd! En succes met je eigen opdracht, dat komt vast goed! Doorbijten en uitkijken naar dat het voorbij is.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Gefeliciteerd voor je dochter!
    Wat een opluchting hè, geen zomerschool maar gewoon lekker genieten van de vakantie straks.
    Wij moeten nog een maand ofzo (zijn het laatst dit jaar) maar met dit weer vind ik dit helemaal niet erg ;)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Zo fijn @Jellina helemaal omdat dochter het zo naar haar zin heeft met haar vriendinnen. Hier begint op 6 juli de vakantie. Al voelt dat nog niet zo hoor.

      Verwijderen
  6. Wat ontzettend goed van je dochter, gefeliciteerd! Heerlijk dat ze dan sowieso overgaat.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dank je wel. Ze 'barst' ineens van de goede cijfers deze laatste weken. Zo fijn voor haar.

      Verwijderen
  7. Wat fijn voor haar, gefeliciteerd!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Gefeliciteerd voor je dochter. Hebben zij geen proefwerkweek op het einde van het jaar of is ze al klaar?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. @Gewoon Vlijtig hier geen proefwerkweken. Ik weet niet of ze daar ook goed in zou zijn, om dat allemaal in een week te doen. Ze is nu klaar. 3 juli krijgt ze haar rapport. Volgende week al een pretrooster

      Verwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Woonboerderij van mijn ouders te koop in Kolham

Huis te koop in Kolham Sinds vandaag opnieuw op Funda.  Met betere foto’s :) en een verlaagde prijs. De boerderij van mijn ouders in Kolham. Ruim 340 m2 woonoppervlakte. Plus een heerlijke tuin. En ja, ik heb hier in geen tijden iets gepost.  Het is/was een bewogen jaar. Hopelijk is er binnenkort een nieuwe eigenaar voor het huis van mijn ouders. Iemand die het zijn/haar eigen vorm gaat geven. Link naar Funda voor het huis te koop in Kolham  Update: Het huis is verkocht :) De akte is in januari 2024 gepasseerd.

Nieuwe 7 dagen weekend website en ik blog weer

www.7dagenweekend.nl  Nou het duurde even twee jaren :) In november 2021 stopte ik met full-time werken. Veel plannen had ik. Heerlijk wakker worden zonder wekker. Mij richten op het huis. De moestuin, mijn cursussen, creativiteit, opleidingen en nog andere dingen. Er gebeurden veel ongeplande, onverwachte en onprettige dingen.  Gelukkig ook veel mooie dingen hoor.  Uiteraard wel heel dankbaar voor alle tijd die ik door kon brengen met de mensen die er nu helaas niet meer zijn. Ook voor de tijd die ik door kon brengen met de mensen die er nog wel zijn :) Waar mijn hulp welkom was.  En nu voel ik weer ruimte. Plus behoefte om te bloggen.  Vandaag legde ik de laatste hand (ja voor nu :)) aan de nieuwe website van Martijn en mij. www.7dagenweekend.nl Oh ja en natuurlijk hebben we ook iets leuks bedacht als bedankje voor het inschrijven op onze nieuwe mailinglijst. Zes fundamentele vragen uit het boek Goed omgaan met geld van Pierre Pradervand. Je krijgt het PDF bestand door je gegevens hi

Als alles kan, wat kies je dan?

Het is al bijna weer lente Tsjonge, de eerste weken van het nieuwe jaar zijn voorbij gevlogen. Heb je: je woord van het jaar je vision board je mindmap je wensen en doelen etc. etc. allemaal al in kaart gebracht :)  Ik ga mijn 'vision board' tekenen. Mijn woord van het jaar is: AVONTUUR Cursus- en challenge verknettering Het einde van 2023 en het begin van 2024 merkte ik dat ik in mijn eigen 'valkuil' stapte.  Want ik meldde mij voor de ene na de andere cursus en challenge aan. In plaats van ontspannen te kiezen voor hetgeen ik echt zin had om te doen. Vorige week luisterde en keek ik op 1,5 keer de snelheid '6 van 12 Masterclasses' die ruim 2 uren duurden. Hai... Ik raakte op een gegeven moment zo geïrriteerd van mijn eigen gedrag. Want, ja, hele interessante informatie. Maar nee, niet mijn stijl van 'les geven en zakendoen'. Maar 'iedereen' die de stappen had gevolgd was 'zo succesvol'. Alleen als je 1 ding zou kiezen en het hele plan z