vrijdag 5 juni 2015

De eerste blauwe envelop is binnen

Na een bijzondere week, 'rollercoaster' achtig, niet qua spanning en sensatie, maar wel qua emoties, ben ik vandaag vrij.

Gisteren ontving ik leuke post. Mijn 'social book', met al mijn berichten en foto's van F.acebook, Twitter en Instagram van de afgelopen jaren.
Soort van dagboek, maar dan anders. Plus de eerste blauwe envelop was er.
Te ontvangen 2547 euro. Nou kom maar door belastingdienst :)

Hopelijk volgt de voorlopige aanslag van M. ook gauw en kunnen we het geld verdelen over de potjes.

Toen ik gisteravond (weer veel te laat) van het werk naar huis reed, dacht ik.... we kunnen wel een avondje naar het bronnenbad. Dus maakte ik een tussenstop bij mijn ouders voor 2 extra badjassen. Bij thuiskomst had M. het eten al zover voorbereid. Maar ik had zin om lekker op het terras bij het bronnenbad te eten. En... ik heb veel overtuigingskracht haha.

Dus bikini aan en gaan. (Ja nog wat andere kleding ook hoor).
Heerlijk gegeten op het terras. Vervolgens lekker ontspannen en half uur 'gebadderd'. Gevolgd door het gebruik van de stoomruimte. Daarna gedoucht en in de rustruimte gelegen. Kopje thee ter afsluiting en om 23.00 uur volledig herboren weer thuis. Voor dochter natuurlijk veeeeeeeeeels te laat. Maar ze vond het ook erg fijn, dan rust ze vanmiddag na school maar uit.

M. is ook vrij vandaag. Naast een was marathon zijn we niet zo veel van plan. De blauwe ligbedjes staan al klaar in de zon. We hebben nog wel 40 ongelezen tijdschriften. Cappuccinootje en ander lekkers de bij en genieten. 

Fijne zonnige dag allemaal.

2 opmerkingen:

  1. Hier is de blauwe envelop vorige week gekomen. Eentje met 0 euro. Maar de grote klapper kwam gisteren binnen. Het geld staat al op de rekening en is direct weggeboekt.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. De eerste blauwe kwam vorige week binnen met een bedrag van 0 euro. Die van manlief kwam gisteren binnen, 4875! Euro nu is het nog wachten tot het geld ook daadwerkelijk op de bankrekening staat. Heb zo zin om dit bedrag af te gaan lossen op de schuld!

    BeantwoordenVerwijderen