Soms schrijf ik blogposts welke affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg wanneer je iets via deze link koopt. Hierbij zal ik alleen naar diensten of producten verwijzen, waar ik zelf 100% achter sta.
12 juni 2015

Belastingdienst bedankt!

De tweede blauwe envelop is binnen. Vanmorgen was het geld ook al bijgeschreven. Wat een zaligheid. Buffer weer op niveau. Heerlijk gevoel.

Vanmorgen thuis gewerkt. Niet in bikini, want de kamer blijft heerlijk koel dankzij de isolatie. Gisteren wel een nieuwe bikini gekocht. Dochter ging vanmorgen zwemmen in plaats van gymen. Vanwege haar groeispurt moest zij echt een nieuwe bikini.

Na een langdurige passesie, met de meest bijzondere (lees slechte) pasvormen, hebben we eerst maar een hapje gegeten.

Toen keken we nog even bij P.erry Sport. Daar zagen we voor dochter een gave bikini. Zij helemaal blij. In tig maten groter heb ik ook eenzelfde soort gekocht.
Met een bilbedekkend broekje. Nou, dat 'je' kan bij mij wel weg haha.

Dochter zei gisteren, toen ze me in de paskamer in bikini zag: 'Ga je hiermee papa verleiden'. Whoehahaha. 

In plaats van luieren op een ligbedje, zijn M. en ik verhuisdozen van vorig jaar aan het uitzoeken. W a t  e e n  s p u l l e n.

De post bracht me ook nog een doos vol aantekenboekjes en een gaaf agenda systeem. Gekregen van de man voor wie ik vorig jaar een creatieve opdracht heb gedaan. Een en al overvloed hier in huize 'rijke wijf'.

Would you like to comment?

  1. Dat geeft zeker een heerlijk gevoel. Geniet er van en hopelijk kan je snel gebruik maken van je nieuwe bikini! Het weer lijkt mee te gaan werken volgende week :)

    BeantwoordenVerwijderen