Doorgaan naar hoofdcontent

500 oude blogposts controleren

Waar ben ik aan begonnen? Ik ben al een blogger van de vorige eeuw. 
Op persoonlijk vlak dan hoor haha.

Maar... mijn .com domeinnaam is verdwijnseld. Lang en vreemd verhaal, iemand anders heeft de domeinnaam gekocht (ik kon niet bij mijn gegevens toen ik moest verlengen).
Dus alle blogs die intern naar een ander blogje verwezen, doen het nu niet meer.

Alle verwijzingen met linkjes naar o.a. Bol.com doen het ook niet meer. 
Zodoende ben ik bezig om 500 oude blogs na te kijken/lezen.
Uiteraard heb ik even overwogen om alle blogs gewoonweg te verwijderen.

Maar het is ook een soort van digitaal dagboek. En ik heb bedacht dat ik het in fases verder ga doen. Zojuist rondde ik 2009 (!) af. Nog 6 jaren te gaan. Ik schreef niet dagelijk hoor. Plus ik zag wat blogjes al voorbij komen die ik wel helemaal kan verwijderen. Saai en nietszeggend. Net als deze blogpost :)

Vanmorgen zat ik in mijn bikini buiten trouwens. Heeerlijk weer. M. vertrok rond 12.00 uur voor een middag/avond met oud studiegenoten. Dochter is bij mijn ouders. Op een gegeven moment werd het wat frisser (gelukkig maar, want ik moest wel weer aan de studie). 'Driftig' typende aan mijn opdracht had ik niet gemerkt dat het hard was gaan regenen. Gauw de was en de stoelkussens naar binnen gedaan.

Ondertussen is het zo fris in de woonkamer dat ik sokken en sloffen aanheb. Ik WEIGER de verwarming aan te doen. Het is bijna juli :) Over verwarming gesproken. Morgen eens informeren wanneer we het geld van de blokverwarming van ons oude huis kunnen verwachten. We zijn bijna een jaar verder.

Om mijn gedachten van mijn saaaaaaaaaaaaaaaaie studie opdracht te verzetten. Wie van jullie heeft nog iets leuks gedaan dit weekend?

Reacties

  1. Huh? Meen je dat nou? Kan dat zomaar? Terwijl jij hem nog in gebruik had? Nee toch zeker? Dat begrijp ik vast niet goed. Toch?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Toen ik moest (wilde) verlengen. Via G.oogle had ik mijn domeinnaam. Inloggen daar bij mijn eWallet lukte niet, reactie op mijn verzoeken bleef uit... Hopelijk kan ik de domeinnaam over een jaar weer zelf kopen. Staat namelijk gegraveerd in mijn iPad :)

      Verwijderen
  2. De verwarming? Zit nog in mijn korte broek en ga zo weer naar buiten. We hebben maar enkele druppels regen gehad vandaag. Heb de hele dag (!!) lui zitten lezen in het nieuwe boek van Stephen King.
    Merel

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Oh heerlijk Merel. Ja echt, het is hier heeeeeeel koud, brrrr. M. appte ook al zonnige foto's. Vanaf 14.00 uur is het hier bewolkt en regenachtig. Vanaf morgen wordt het volgens mij anders.

      Verwijderen
  3. Hup! Aan het werk - geen uitstel, geen smoesjes!

    (Ik duik ook nog even een studieboek in, straks tv kijken en strijken - als het koeler is, het is nu nog 19,6 graden!)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Haha, ELKE afleiding grijp ik aan om niet te studeren. Wat voor studie doe jij?

      Verwijderen
    2. Nu moest (MOET!) ik lezen voor mijn leesgroep theologie.... Vanavond moet ik er iets zinnigs over bedenken, want morgen moet ik de avond voorzitten....

      Verwijderen
  4. 500 blogjes?! Gelukkig was je ze niet kwijt, maar het is wel een hele klus. Je cursus moet wel heel saaaai zijn dat je afleiding zoekt in 500 blogjes.....
    Ik ging met mijn moeder een tuinenroute fietsen, helaas hielden we het niet droog. Maar gezellig was het wel.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja, 500 blogjes. Ach over al die jaren is het maar gemiddeld 7 blogjes per maand, dat is niet eens zoveel. Zeker fijn dat ik ze nog heb. Gezellig een tuinenroute met je moeder.

      Verwijderen
  5. gisteren 25 km gelopen Exodus tocht Huissen, en vandaag met de fiets naar opentuinen dag in Rozendaal 8 tuinen bezocht de grootste tuin was 5000 m2 onze tuin is ongeveer 60m2... einde van de dag glaasjes wijn in de pastorietuin met livemuziek..
    kortom goedkope uitjes met mega groot genieten! in april examen gedaan voor Drogist, saaiste opleiding ooit.. wel geslaagd, dus even doorzetten zou ik zo zeggen! Bieke

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Wow Bieke, 5000 m2 tuin, dat is wel heeeeeeeeeeel groot. Drogist lijkt me zelfs leuker dan wat ik doe :) Ja, ik zet door. De loonsverhoging maakt het aantrekkelijk,

      Verwijderen
    2. Die tuin was gewoon een wandeling op zich om daar door te lopen was je een halfuur bezig.. de eigenaar had ook elke week tuinhulp, je moet wel veel geld hebben om in zo'n huis met parktuin te wonen, gelukkig ben ik niet jaloers, ben je dat wel, dan is zo'n tuinendag geen aanrader.
      Mijn loonsverhoging is €4,94 p.m. ja je leest het goed! dus dat was nou niet direct een stimulans... ik heb een contract van 7 uren 7 dagen per week beschikbaar zijn is de eis, gemiddeld werk ik 16/20 uur per week, maar diplomavergoeding baseren ze op de contracturen.
      Ik deed het omdat hoe meer je weet, hoe leuker het werk wordt. Bieke

      Verwijderen
  6. maak een boek van je blogjes ik zou het graag willen lezen gr petra

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Nou, of je van mijn persoonlijke blog ook blij wordt, weet ik niet Petra :) Voor dit blog is het wel een idee om het te doen. Leest wat makkelijker.

      Verwijderen
  7. Ik het gisterenmiddag heerlijk buiten gelegen en 's avonds op een terras met schoonvader gaan eten. Hier een enkel spatje regen gehad, maar dat was te verwaarlozen. Tot twaalf uur vannacht buiten gezeten.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wow, hoe kan dit?! Vreemd hoor. Ik zou gewoon een klacht indienen.

    O ja, ik heb mijn baas blij gemaakt dit weekend. Vrijdag t/m zondag 35 uur gewerkt. Hoezee. Ach, ook goed voor mezelf natuurlijk, haha.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Woonboerderij van mijn ouders te koop in Kolham

Huis te koop in Kolham Sinds vandaag opnieuw op Funda.  Met betere foto’s :) en een verlaagde prijs. De boerderij van mijn ouders in Kolham. Ruim 340 m2 woonoppervlakte. Plus een heerlijke tuin. En ja, ik heb hier in geen tijden iets gepost.  Het is/was een bewogen jaar. Hopelijk is er binnenkort een nieuwe eigenaar voor het huis van mijn ouders. Iemand die het zijn/haar eigen vorm gaat geven. Link naar Funda voor het huis te koop in Kolham  Update: Het huis is verkocht :) De akte is in januari 2024 gepasseerd.

Nieuwe 7 dagen weekend website en ik blog weer

www.7dagenweekend.nl  Nou het duurde even twee jaren :) In november 2021 stopte ik met full-time werken. Veel plannen had ik. Heerlijk wakker worden zonder wekker. Mij richten op het huis. De moestuin, mijn cursussen, creativiteit, opleidingen en nog andere dingen. Er gebeurden veel ongeplande, onverwachte en onprettige dingen.  Gelukkig ook veel mooie dingen hoor.  Uiteraard wel heel dankbaar voor alle tijd die ik door kon brengen met de mensen die er nu helaas niet meer zijn. Ook voor de tijd die ik door kon brengen met de mensen die er nog wel zijn :) Waar mijn hulp welkom was.  En nu voel ik weer ruimte. Plus behoefte om te bloggen.  Vandaag legde ik de laatste hand (ja voor nu :)) aan de nieuwe website van Martijn en mij. www.7dagenweekend.nl Oh ja en natuurlijk hebben we ook iets leuks bedacht als bedankje voor het inschrijven op onze nieuwe mailinglijst. Zes fundamentele vragen uit het boek Goed omgaan met geld van Pierre Pradervand. Je krijgt het PDF bestand door je gegevens hi

Als alles kan, wat kies je dan?

Het is al bijna weer lente Tsjonge, de eerste weken van het nieuwe jaar zijn voorbij gevlogen. Heb je: je woord van het jaar je vision board je mindmap je wensen en doelen etc. etc. allemaal al in kaart gebracht :)  Ik ga mijn 'vision board' tekenen. Mijn woord van het jaar is: AVONTUUR Cursus- en challenge verknettering Het einde van 2023 en het begin van 2024 merkte ik dat ik in mijn eigen 'valkuil' stapte.  Want ik meldde mij voor de ene na de andere cursus en challenge aan. In plaats van ontspannen te kiezen voor hetgeen ik echt zin had om te doen. Vorige week luisterde en keek ik op 1,5 keer de snelheid '6 van 12 Masterclasses' die ruim 2 uren duurden. Hai... Ik raakte op een gegeven moment zo geïrriteerd van mijn eigen gedrag. Want, ja, hele interessante informatie. Maar nee, niet mijn stijl van 'les geven en zakendoen'. Maar 'iedereen' die de stappen had gevolgd was 'zo succesvol'. Alleen als je 1 ding zou kiezen en het hele plan z