donderdag 21 mei 2015

Vakantiegeld deeeeeel 1


Wat een bijzondere dag afgelopen dinsdag. 16 gastsprekers met de meest uiteenlopende onderwerpen. Van stamcellen, een winkel met vilten artikelen, algen, grenzen stellen, een alternatief voor plastic waterflesjes tot een museum over de Europese Unie.

Pinc16 is helaas weer voorbij. Wanneer je nog nooit van Pinc (niet de zangeres :)) gehoord hebt, raad ik je aan er eens naar te kijken. Er is zooveel moois online ook.

Gisteren had ik naast 'nationale leegloopdag' ook ons jaarlijkse bedrijfsuitje. Geen ideale combi. (Zacht uitgedrukt). Dankzij twee tabletten Naproxen en een grootverpakking van het een en ander heb ik de dag volgehouden.

Vandaag was het een volgepakte dag op mijn werk met ontplofte mailbox na slechts twee dagen afwezigheid. Morgen compenseer ik de uren van een dag Pinc met het werken vanuit huis.

Ik hoop dat ik de inspiratie en positiviteit van de conferentie nog een poos vast kan houden. In de waan van de dag gaat het al weer snel over ZOOOO niet belangrijke zaken.

Vanavond ben ik spontaan met dochter een hapje wezen eten en naar de bioscoop geweest. Pitch Perfect 2 hebben we gezien. Slap verhaal, maar prachtige muziek.

M. komt zo thuis van een softbal wedstrijd. Zaterdag 'gooi' ik er nog een dagje opleiding tegenaan. Ik heb nog kaartjes waarmee ik in plaats van tweede klas, eerste klas kan reizen. (Hebben we op de overvolle treinreis naar A'dam vorig weekend niet gebruikt). 

Nog meer goed nieuws. M. heeft contractverlenging gekregen. Tot en met december van dit jaar. (In plaats van augustus :)) En zijn vakantiegeld is al bijgeschreven. Helaas nog geen schrijven van de belastingdienst ontvangen. Hopelijk krijgen we daar morgen bericht over. Tot zover deze 'korte update'.

4 opmerkingen:

 1. dat is fijn nieuws, die contractverlenging. En wat leuk zo'n inspirerende conferentie. Kan me voorstellen dat je dat zo lang mogelijk wilt vasthouden!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zo te lezen ben je overstelpt met inspiratie. Kun je het allemaal nog een beetje verwerken? Gelukkig een lang weekend. Maar ja, dan wel weer een volle mailbox.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Pitch perfect 2 hebben wij ook gezien afgelopen zondag!! Inderdaad een slap verhaal, maar het zingen maakt een hoop goed, toch? :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Je valt een beetje stil? Alles wel ok?

  BeantwoordenVerwijderen